Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες από την Ίμπιζα


Η Αθηνά Οικονομάκου και ο μπασκετμπολίστας Μπρούνο Τσερέλα προκαλούν αίσθηση στα social media με τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες από την εξωτική Ίμπιζα. Η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας βρίσκεται σε διακοπές με τον νέο της σύντροφο, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα του πανέμορφου νησιού.

Η αποκάλυψη της τοποθεσίας έγινε από τον ίδιο τον Τσερέλα, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από τη θάλασσα με την περιγραφή «La isla bonita», που σημαίνει «Στο όμορφο νησί». Στην εικόνα, το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τη μαγευτική θέα και τις στιγμές χαλάρωσης μαζί.

Η τελευταία τους ανάρτηση, η οποία αποτελεί και το πρώτο κοινό post του αθλητή με την ηθοποιό, τους δείχνει αγκαλιασμένους με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας. Η περιγραφή της ανάρτησης είναι αινιγματική και περιλαμβάνει τη φράση «Και τώρα;», αφήνοντας τους ακόλουθους να αναρωτιούνται για το επόμενο βήμα της σχέσης τους.

Η σχέση τους φαίνεται να εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, και οι κοινές φωτογραφίες τους αποτελούν απόδειξη της αρμονίας και της ευτυχίας που βιώνουν. Οι θαυμαστές τους έχουν ενθουσιαστεί με τις αναρτήσεις και τα σχόλια τους γεμίζουν με ευχές και θετικά μηνύματα.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα απολαμβάνουν τις στιγμές τους στην Ίμπιζα, χαρίζοντας στους ακόλουθούς τους μαγευτικές εικόνες και αφήνοντας υπονοούμενα για το μέλλον τους. Αναμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες κινήσεις τους και τις νέες φωτογραφίες που θα μας χαρίσουν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ