Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας


Ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι βρίσκονται αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπως ανακοίνωσε η Κάρλα Μπρούνι μέσω ανάρτησής της στο Instagram. Το πρώην μοντέλο, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ανήρτησε την Παρασκευή 19 Ιουλίου δύο βίντεο, όπου φαίνεται μαζί με τον σύζυγό της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέρει: «Ελλάδα και αγάπη, ίσον ευτυχία», χωρίς να αποκαλύπτει την ακριβή τοποθεσία τους.

Στα βίντεο, το ζευγάρι φαίνεται αρχικά σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο και στη συνέχεια να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα, με την Κάρλα να ξαπλώνει το κεφάλι της στον ώμο του Νικολά, ο οποίος την φιλά τρυφερά.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που το πρώην προεδρικό ζευγάρι της Γαλλίας επισκέπτεται την Ελλάδα. Την προηγούμενη χρονιά είχαν επισκεφθεί την Αντίπαρο και τη Φολέγανδρο.

Επιπλέον, πρόσφατα την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μύκονο επισκέφθηκε και ο πρωτότοκος γιος του Νικολά Σαρκοζί, Πιερ, για να απολαύσει τις ομορφιές του νησιού και να παίξει μουσική σε γνωστό εστιατόριο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ