Τυρόπιτα στην τοστιέρα στο τσακ μπαμ


Η τυρόπιτα στην τοστιέρα είναι μια εξαιρετική λύση για γρήγορο και νόστιμο σνακ, ιδανική για όσους αγαπούν τις παραδοσιακές γεύσεις αλλά δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους. Η προετοιμασία της είναι απλή και απαιτεί λίγα υλικά, τα οποία πιθανότατα έχετε ήδη στην κουζίνα σας. Η παρακάτω συνταγή θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα για να φτιάξετε μια πεντανόστιμη τυρόπιτα με φέτα και κασέρι, έτοιμη σε μόλις λίγα λεπτά.

Συνταγή για Τυρόπιτα στην Τοστιέρα

Υλικά:

  • 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 250 γρ. γιαούρτι
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • 100 γρ. κασέρι, τριμμένο
  • Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο μέχρι να δημιουργηθεί μια μαλακή ζύμη.
  2. Προσθέστε τη φέτα και το κασέρι, ανακατεύοντας καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  3. Χωρίστε τη ζύμη σε δύο ίσα μέρη. Ανοίξτε κάθε μέρος σε ένα λεπτό φύλλο στο μέγεθος της τοστιέρας σας.
  4. Τοποθετήστε το ένα φύλλο ζύμης στη τοστιέρα και κλείστε την για λίγα λεπτά μέχρι να αρχίσει να ροδίζει.
  5. Αφαιρέστε τη τυρόπιτα, τοποθετήστε το δεύτερο φύλλο από πάνω και ψήστε ξανά μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
  6. Ανοίξτε την τοστιέρα και αφήστε την τυρόπιτα να κρυώσει λίγο πριν την κόψετε και σερβίρετε.

Απολαύστε την τυρόπιτα ζεστή με μια δροσερή σαλάτα ή ως συνοδευτικό σε ένα γεύμα. Είναι επίσης ιδανική για να τη βάλετε στο τάπερ και να την πάρετε μαζί σας στη δουλειά ή στο σχολείο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ