Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Δύο αδέλφια κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία


Η δίκη των δύο αδελφών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, συνεχίζεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 41 και 49 ετών, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, τις οποίες αρνούνται.

Η δίκη βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων μαρτύρων, όπου τέσσερα άτομα έχουν ήδη καταθέσει. Ένας από αυτούς, ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, θεωρείται κρίσιμος μάρτυρας, καθώς φέρεται να είχε προμηθεύσει τους κατηγορουμένους με κινητά τηλέφωνα και να είχε ανταλλάξει μηνύματα με άτομα του οργανωμένου εγκλήματος.

Προηγουμένως, είχαν καταθέσει η μητέρα, η σύζυγος, η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ και ένας αυτόπτης μάρτυρας. Η κατάθεση αυτών των μαρτύρων, όπως και τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο, θα είναι καθοριστικά για την απόφαση σχετικά με την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί με περαιτέρω καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίες θα διαμορφώσουν την τελική απόφαση του δικαστηρίου.



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ