Την Πέμπτη η απολογία του 44χρονου για την εκτέλεση του τοπογράφου – Τα στοιχεία που τον «καίνε»


Η υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό εξελίσσεται με νέες αποκαλύψεις και στοιχεία. Ο 44χρονος φερόμενος ως εκτελεστής, γνωστός και ως “Ωραίος Τζορτζ”, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, 11 Ιουλίου. Οι Αρχές συνεχίζουν τις εντατικές έρευνες για να φωτίσουν όλες τις πτυχές της υπόθεσης και να εντοπίσουν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Νέα στοιχεία

  1. Βίντεο από την πρόβα: Η Ελληνική Αστυνομία έχει στη διάθεσή της βίντεο που καταγράφει τον 44χρονο να κάνει πρόβα της δολοφονίας μία ημέρα πριν το έγκλημα. Στο βίντεο φαίνεται να επιθεωρεί το σημείο της επίθεσης στην οδό Κρήτης στο Ψυχικό, επιβεβαιώνοντας την προμελετημένη φύση της πράξης​​​​.
  2. Πυρίτιδα και αποδεικτικά στοιχεία: Στην οικία του δράστη, η Αστυνομία εντόπισε πυρίτιδα σε τσαντάκι μέσης και πλήθος από κάρτες SIM, κινητά τηλέφωνα και συσκευή GPS σε κρύπτη. Τα στοιχεία αυτά μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση​​.
  3. Σύντροφος του δράστη: Η σύντροφος του 44χρονου κατέθεσε στην Ασφάλεια Αττικής, αναγνωρίζοντας άτομο με το οποίο ο κατηγορούμενος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Αφέθηκε ελεύθερη καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή της στην υπόθεση​​.



Οικονομικές συναλλαγές και επαφές

Οι Αρχές εξετάζουν διεξοδικά τις οικονομικές συναλλαγές του 44χρονου, αναζητώντας αδικαιολόγητα μεγάλα χρηματικά ποσά. Παράλληλα, αναλύονται οι επικοινωνίες του μέσω κινητών τηλεφώνων για να εντοπιστούν πρόσωπα με τα οποία είχε επαφές πριν και μετά τη δολοφονία​​​​.

Επαγγελματικές δραστηριότητες και μαφία της Μυκόνου

Η δολοφονία συνδέεται με επαγγελματικές διαφορές και τη δραστηριότητα του θύματος στη Μύκονο. Ο Παναγιώτης Στάθης ήταν γνωστός τοπογράφος με σημαντική δραστηριότητα στις Κυκλάδες και εμπλεκόταν σε αγοραπωλησίες ακινήτων. Η Αστυνομία εξετάζει αν υπήρχαν παραπλανητικές γνωματεύσεις ακινήτων και αν υπήρξαν τριβές με τη λεγόμενη “μαφία της Μυκόνου”​​.



Μαρτυρίες και αναζητήσεις

Οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί σε τρεις μεγαλοεπιχειρηματίες της Μυκόνου, θεωρώντας ότι αυτοί ενδέχεται να είναι πίσω από το συμβόλαιο θανάτου. Τρεις μάρτυρες από το στενό περιβάλλον του θύματος έχουν κληθεί να καταθέσουν, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για νέα στοιχεία που θα συνδέσουν τον 44χρονο με την υπόθεση​​​​.



Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και οι εξελίξεις είναι συνεχείς, με τις Αρχές να αναζητούν κάθε στοιχείο που θα βοηθήσει στη διαλεύκανση της στυγερής δολοφονίας του Παναγιώτη Στάθη.




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ