Πατέρας για πρώτη φορά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου – Η φωτογραφία από το μαιευτήριο με την Ιλάειρα


Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, καθώς η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με μια φωτογραφία που ανάρτησε από την αίθουσα τοκετού.

Να υπενθυμίσουμε πως το αγαπημένο ζευγάρι που στο παρελθόν βίωσε μια πολύ δύσκολη στιγμή με μια ατυχή κύηση πλέον πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι του με τη νεογέννητη κόρη τους.

Ο τοκετός

Το ζευγάρι είχε ενημερώσει μέσα από ανάρτηση ότι η ημερομηνία της γέννας θα ήταν μέσα στον Ιούλιο. Και όπως φάνηκε η μικρή Ιωάννα Μελωδία – όπως θα είναι το όνομα της – γεννήθηκε δύο μέρες μετά τα γενέθλια της Ιλάειρας Ζήση, με προγραμματισμένο τοκετό σε κλινική της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα της Λεμεσού.

Το αγαπημένο ζευγάρι ζευγάρι, όπως έκανε γνωστό στο Instagram, έφτασε το πρωί στο μαιευτήριο, έχοντας μαζί τους όλα τα απαραίτητα για να υποδεχτούν την κόρη τους.

Πριν η Ιλάειρα Ζήση μπει στο χειρουργείο με τον Μαυρίκιο δίπλα της, κρατώντας της το χέρι ώστε να την στηρίξει, ανέβασαν ένα βίντεο δείχνοντας όλα τα απαραίτητα της γέννας.

Η ενότητα σχολίων κάτω από τα βίντεο τους, έχει πλημμυρίσει από ευχές και όμορφα λόγια για την οικογένεια τους.

«Με το καλό το μωράκι σας γλυκό μου κορίτσι! Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να έχει μια ζωή όμορφη, αγνή και γλυκιά, όπως φαίνεται να είναι η ψυχή σας!!» έγραψε μια χρήστης, ενώ μια άλλη σχολίασε: «Με το καλό κορίτσι μου όμορφο να υποδεχθείτε το μωράκι σας. Η Παναγία κοντά σας, είστε καλοσυνάτοι άνθρωποι και σας αξίζει κάθε ευτυχία».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ