Μπράιαν Τζόνσον: Ο γκουρού της αντιγήρανσης γιορτάζει τα γενέθλιά του κάθε 19 μήνες


Εκτιμάται ότι ο Μπράιαν Τζόνσον ξοδεύει ετησίως περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια για προγράμματά τα οποία ακολουθεί για να ζήσει «για πάντα» 

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας και γκουρού της αντιγήρανσης Μπράιαν Τζόνσον υποστηρίζει ότι το αυστηρό του πρόγραμμα τον έχει οδηγήσει να γιορτάζει τα γενέθλιά του κάθε 19 μήνες, αφότου, υποτιθέμενα επιβράδυνε το εσωτερικό του ρολόι.

Ο 46χρονος αποκάλυψε ότι έχει πετύχει τον προσωπικό του στόχο στην διαδικασία επιβράδυνσης της γήρανσης, κάτι που κάνει με ρυθμό «0,64», όπως μοιράστηκε ο ίδιος σε βίντεο στο Youtube, με τίτλο «Η διατροφή μου με 16 δολάρια την ημέρα για να ζήσω μέχρι τα 200+» την Τρίτη.

Ο εκατομμυριούχος του bio-hacking λέει ότι γερνάει μόνο 7,6 μήνες για κάθε «12 μήνες που περνάνε» σε ένα ημερολογιακό έτος, ενώ καυχιέται για το πώς εκείνος και η ομάδα του «χτίζουν» την διατροφή του όπως θα προσέγγιζε το λογισμικό στην παλιά του εταιρεία Braintree, την οποία ο επιχειρηματίας πούλησε στην PayPal έναντι 800 εκατομμυρίων δολαρίων το 2012.

https://www.instagram.com/p/C8IwI-oP7FY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Όταν φτιάχνεις λογισμικό, φτιάχνεις την πρώτη έκδοση και ακολουθεί η δεύτερη και η τρίτη – κάθε έκδοση γίνεται λίγο καλύτερη, επειδή αφαιρείς τα κακά στοιχεία και προσθέτεις περισσότερα καλά στοιχεία», εξήγησε στο κοινό του ο Τζόνσον, λέγοντας ότι έχει κάνει το ίδιο πράγμα με τη διατροφή του.

Ο μεγιστάνας που εδρεύει στην Καλιφόρνια λέει ότι μαζί με την ομάδα του έχουν εξετάσει όλα τα επιστημονικά δεδομένα και τα παρέθεσε στο πρόγραμμα του «Blueprint», όπου «κάθε θερμίδα πρέπει να πολεμήσει για τη ζωή της».

Ο Τζόνσον κατανάλωσε συγκεκριμένες τροφές και συμπληρώματα «για ένα διάστημα» και έπειτα η ομάδα του αξιολόγησε τι έκαναν στον οργανισμό του, καθιστώντας τον σιγά-σιγά «το πιο μετρημένο άτομο στην ιστορία».

Το πλήρες… οπλοστάσιο των προϊόντων του κοστίζει 361 δολάρια στην ιστοσελίδα του, όμως ο Τζόνσον, ο οποίος υπερηφανεύεται ότι το πρόγραμμά του είναι «το καλύτερο και πιο εύκολο πρωτόκολλο υγείας στον κόσμο» και όλες οι μέθοδοι είναι διαθέσιμες δωρεάν έτσι ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να πάρει ό,τι κάνει και «να το αντιγράψει δωρεάν». Ο Τζόνσον και η ομάδα του Blueprint αποκαλύπτουν ό,τι μπαίνει στα προϊόντα τους με τον μεγιστάνα να κατακρίνει άλλες εταιρείες συμπληρωμάτων που δεν το κάνουν.

Η διατροφή του περιλαμβάνει σκόνες και χάπια για την παροχή βιταμινών, που η ομάδα του απλοποίησε, αφού αρχικά κατανάλωνε «πάνω από 100 χάπια την ημέρα». Το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί ειναι να πίνει ένα μείγμα μακροζωϊας, το οποίο περιλαμβάνει βιταμίνη C, μαγνήσιο, άλφα-κετογλουταρικό ασβέστιο, γλυκίνη και ασουαγκάντα, ενώ παίρνει και οχτώ χάπια, που όπως λέει είναι για όλες τις ηλικίες και τα φύλα.

Στη συνέχεια γυμνάζεται για μία ώρα, πριν φάει πρωινό, ένα πιάτο με «σούπερ λαχανικά», που αποτελείται από κουνουπίδι, φρέσκο μπρόκολο, μαύρες φακές, σκόρδο, τζίντζερ, κάνναβη και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Στο «μυστικό» του προϊόν με αλεσμένα λαχανικά, όπως αποκάλυψε, προσθέτει και αβοκάντο το οποίο πασπαλίζει στο πιάτο.

Με κάθε γεύμα τρώει μία κουταλιά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλλά υποστηρίζει ότι είναι απαραίτητο να πληροί τα κριτήρια που έχει θέσει στο πρόγραμμά του. Ο γκουρού της αντιγήρανσης για το επόμενο γεύμα της ημέρας τρώει μία πουτίγκα με ξηρούς καρπούς μαζί με την απαραίτητη κουταλιά λάδι.

Μέσα στην περασμένη χρονιά ο Τζόνσον κέρδισε τεράστια προσοχή λόγω των αμφιλεγόμενων μεθόδων του στην προσπάθειά του να ζήσει για πάντα. Κάποτε δέχθηκε μετάγγιση αίματος από τον έφηβο γιο του σε μία προσπάθεια να αποκτήσει την μικρότερη δυνατή βιολογική ηλικία, ενώ για τα προγράμματά του για να αντιστρέψει την ηλικία του, ξοδεύει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια τον χρονο.

Τον Φεβρουάριο υποστήριξε ότι νίκησε τόσο την φαλάκρα όσο και τα γκρίζα μαλλιά χρησιμοποιώντας κάποιες ειδικές μεθόδους, παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε «γενετικά» να είναι φαλακρός, όπως δήλωσε.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ