Ελευσίνα: Συνελήφθη δραπέτης των φυλακών Μαλανδρίνου μετά από 13 χρόνια


Ελευσίνα: Χθες, το τμήμα αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησε στη σύλληψη ενός 45χρονου δραπέτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σωρεία ληστειών. Ο συλληφθείς, υπήκοος Αλβανίας, είχε δραπετεύσει πριν από 13 χρόνια και από τότε ήταν σε αναζήτηση από τις αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 45χρονος κατηγορούμενος είχε εντοπιστεί να κρύβεται στην περιοχή της Ελευσίνας μετά από διερεύνηση και αξιολόγηση πληροφοριών. Αν και είχε στην κατοχή του νομιμοποιητικά έγγραφα με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, η δακτυλοσκοπική σήμανση εξακρίβωσε την ταυτότητά του.

Οι κατηγορίες εναντίον του είναι σοβαρές, με δύο καταδικαστικές αποφάσεις για ποινή κάθειρξης 14 ετών και τρία εντάλματα σύλληψης για ένταξή του σε εγκληματική οργάνωση. Οι εγκληματικές δραστηριότητές του περιλάμβαναν ληστείες και ακόμα μια απόπειρα ανθρωποκτονίας στο πλαίσιο ληστείας.

Η έρευνα για τη γνησιότητα των εγγράφων που κατείχε βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται η απάντηση των αρχών της χώρας καταγωγής του για περαιτέρω διευκρινίσεις. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στους αρμόδιους Εισαγγελείς για την περαιτέρω διαδικασία και την επιβολή του νόμου.

Η σύλληψη αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα στην προσπάθεια των αρχών να διασφαλίσουν τη δικαιοσύνη και την ασφάλεια του κοινού, εξάρθρωσης εγκληματικών ομάδων και πρόληψης εγκληματικών δραστηριοτήτων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ