Φρίκη σε λεωφορείο στα Άνω Λιόσια: Οδηγός προσπάθησε να βιάσει επιβάτιδα


Ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές έζησε μια 53χρονη γυναίκα στα χέρια ενός οδηγού λεωφορείου του ΟΑΣΑ το μεσημέρι του Σαββάτου στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 52χρονος οδηγός άρχισε να τη θωπεύει, ενώ στη συνέχεια και ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο, το οποίο εκείνος είχε ακινητοποιήσει στο τέρμα της οδού Ρόδου στα Άνω Λιόσια, αποπειράθηκε να της βγάλει τα ρούχα προκειμένου να τη βιάσει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του οδηγού και να ζητήσει βοήθεια, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει. Μάλιστα με βάση τη μαρτυρία της γυναίκας αλλά και των όποιων στοιχείων κατάφεραν να συλλέξουν οι αστυνομικοί σχηματίστηκε δικογραφία κατά του οδηγού, ο οποίος οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα, που του απήγγειλε κατηγορίες και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης κατά της γυναίκας δεν δίστασε να διαπράξει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται μέρα μεσημέρι καθώς σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ