Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής – Ερευνάται η εμπλοκή του σε εμπρησμό


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής για τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης, 12 Μαρτίου, στη θέση «Φοινικόδασος», που ανήκει στον Δήμο Λαυρεωτικής, και οφείλεται σε εμπρησμό από αμέλεια.

Οι Αρχές εντόπισαν τον αντιδήμαρχο και τον προσήγαγαν και πλέον τον παραδίδουν στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής, που έχει αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση.

Δήμαρχος: Δεν έβαλε τη φωτιά αξιωματούχος του δήμου

Από την πλευρά του, πάντως, ο δήμαρχος, έπειτα από τη διάσταση που πήρε το θέμα εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και διέψευσε ότι ο αντιδήμαρχος έβαλε τη φωτιά.

Χαρακτηριστικά ο δήμαρχος υποστήριξε: «Έγινε ελεγχόμενη καύση ξύλων και με άδεια της Πυροσβεστικής σε παλιό γήπεδο και όταν ξέφυγε λόγω του Νοτιά, αντιμετωπίστηκε άμεσα».



Μάλιστα εξήγησε ότι «ούτε εμπρησμός είναι, ούτε αναζητείται κανένας , δεν γνωρίζω πως προέκυψε η είδηση. Ήταν παρών αντιδήμαρχος, όταν ξέφυγε η φωτιά έγινε η πρώτη αντιμετώπιση και μετά ανέλαβε η Πυροσβεστική. Από το πρωί καίγαμε και η φωτιά ξέφυγε το μεσημέρι».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ