Ξεκινά ο διαγωνισμός για την υπογειοποίηση στην «Αγιά Σοφιά»

ÅÑÃÁÓÉÅÓ ÃÉÁ ÔÇÍ ÁÍÅÃÅÑÓÇ ÔÏÕ ÃÇÐÅÄÏÕ ÔÇÓ ÁÅÊ ÓÔÇ ÍÅÁ ÖÉËÁÄÅËÖÅÉÁ / ÁÅÑÏÖÙÔÏÃÑÁÖÉÅÓ - ËÇØÅÉÓ ÌÅ DRONE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)

Ολοκληρώθηκε και δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» η διαδικασία προκήρυξης του διαγωνισμού για το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου κατασκευάζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Πρόκειται για το πλέον κομβικό έργο το οποίο έχει αναλάβει η Περιφέρεια Αττικής και περίμεναν με ανυπομονησία οι άνθρωποι της Ένωσης και της κατασκευάστριας «Δικέφαλος ΑΕ». Έτσι, κατά τη σημερινή τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, εγκρίθηκε η διενέργεια διαγωνισμού Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ για το έργο:

«ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού 14.274.193,55 € (πλέον ΦΠΑ 24%).

Η διαδικασία θα προχωρήσει άμεσα μέσω Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων και με βάση τη σημερινή απόφαση, προβλέπεται προθεσμία για την εκτέλεση του έργου που καθορίζεται στους δεκατέσσερις (14) μήνες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ