Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη κίνηση στην Εθνική Οδό, πού υπάρχουν καθυστερήσεις – Πού διεκόπη η κυκλοφορία και πού είναι απαραίτητες οι αλυσίδες


Κίνηση στους δρόμους: Με υπομονή θα πρέπει να «οπλιστούν» οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου, καθώς με αρκετά προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων, στους δρόμους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο. Οι καθυστερήσεις είναι άνω των 30 λεπτών από Φυλής έως Κηφισίας, από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από Κάντζα έως Κηφισίας και από Παπάγου έως Κηφισίας.

Κίνηση εντοπίζεται επίσης σε:

  • Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
  • Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
  • Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
  • Βασ. Σοφίας (άνοδος)
  • Βασ. Κωνσταντίνου
  • Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)

Κίνηση στους δρόμους: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες, έκλεισε η λεωφόρος Πάρνηθας

Στην Αττική, η Τροχαία διέταξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθας, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, από το ύψος του τελεφερίκ στην περιοχή των Αχαρνών, όπου η θερμοκρασία αγγίζει τους -2 βαθμούς.

Mόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα διεξάγεται, μετά τις 9 το βράδυ, λόγω της κακοκαιρίας, η κυκλοφορία των οχημάτων σε Χορτιάτη, Πανόραμα και Πεύκα στη Θεσσαλονίκη.

Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες και στους οικισμούς Ασβεστοχώρι, Εξοχής, Φίλυρο και Χορτιάτη της Δημοτικής Ενότητας Χορτιάτη.

Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου.

Στον δήμο Πολυγύρου Χαλκιδικής, έκλεισε ο επαρχιακός δρόμος Μεταμόρφωσης – Μεταγγιτσίου, στο 1ο χλμ, καθώς υπήρξε υπερχείλιση ρέματος.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ