Τρίκαλα – Μύλος των ξωτικών: Το άγριο ξύλο μαθητών, τα επείγοντα και η ηχηρή διάψευση 


Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο θεματικό πάρκο «Μύλο των Ξωτικών» μεταξύ μαθητών από τη Λάρισα και τα Γιάννενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το Trikalanews.gr, όλα ξεκίνησαν ενώ οι μαθητές βρίσκονταν στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, όταν για άγνωστο λόγο λογομάχησαν και εν τέλει πιάστηκαν στα χέρια.

Τρίκαλα: Η διακομιδή στο Νοσοκομείο

Η άγρια συμπλοκή είχε σαν αποτέλεσμα τρία αγόρια να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να συντρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Την προανάκριση για το περιστατικό μεταξύ των ανηλίκων ανέλαβε η Αστυνομία, στην οποία μάλιστα οδηγήθηκαν οι συνοδοί καθηγητές για να καταθέσουν οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με το συμβάν της άγριας συμπλοκής.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για την εξακρίβωση των εμπλεκόμενων μαθητών, βρέθηκαν 11 λεωφορεία γεμάτα μαθητές από τη Λάρισα, τα οποία αναχώρησαν αφού ταυτοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι.

Τρίκαλα: Η διάψευση – «Καμία συμπλοκή»

Λίγο μετά το περιστατικό, η διοίκηση του «Μύλου των Ξωτικών» προέβη σε ανακοίνωση, διαψεύδοντάς κατηγορηματικά ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη μέσα στις εγκαταστάσεις του θεματικού πάρκου, ενώ έσπευσε να τονίσει ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δημοσίευμα που έχει αναπαραχθεί από αρκετές ιστοσελίδες με πηγή την ιστοσελίδα trikalanews είναι ψευδές και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Καμία συμπλοκή δεν έγινε σήμερα στο Μύλο των Ξωτικών και η διοργάνωση θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στο Μύλο των Ξωτικών πρωταρχικό μέλημα των διοργανωτών είναι η ασφάλεια των επισκεπτών και ουδέποτε θα επιτρεπόταν να εξελιχθεί κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες επισκέπτες που μας επισκέπτονται καθημερινά και σας περιμένουμε μέχρι τις 7 Ιανουαρίου να ζήσετε μαγικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ