Απίστευτη ληστεία στη Νέα Υόρκη που θυμίζει το Grand Theft Auto (vid)


Απίστευτη ληστεία: Φίλε, δεν γνωρίζουμε για σένα, αλλά εμείς έχουμε παίξει πολλές ώρες GTA (Grand Theft Auto) όλα αυτά τα χρόνια

Εντάξει, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς μαζί σας, όταν ακούσαμε για πρώτη φορά να μιλούν για αυτό το viral βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου, είπαμε, “μήπως είναι σκηνή από ταινία;”. Τελικά, διαπιστώσαμε ότι έχουμε άδικο 100%!

Δεν ξέρουμε αν το έχετε δει, αλλά είναι τόσο σοκαριστικό που θέλεις να το δεις ξανά και ξανά.

Ξεκινά με ένα SUV που τρέχει στους δρόμους της Νέας Υόρκης λες και ο οδηγός άργησε σε ένα ραντεβού. Μια μαύρη Mercedes ολοκαίνουργια και αστραφτερή Mercedes, το κυνηγάει και το εμβολίζει χωρίς οίκτο.

Η Μερσεντές “ουρλιάζει” προσπαθώντας να ακινητοποιήσει το SUV! Το SUV κάνει τετ α κε προσπαθώντας να ξεφύγει, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι πολύ αργό.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Mercedes το ξαναχτυπά με μανία! Και τότε βγαίνει ένας μάγκας με όπλο! Σπάει τα τζάμια του SUV, παίρνει μια τσάντα με μετρητά και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση με τον συνεργό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τσάντα περιείχε 20.000 δολάρια.

Φυσικά, οι άνθρωποι λένε ότι οι μέσοι άνθρωποι δεν κουβαλάνε τόσα πολλά μετρητά, οπότε θα αφήσουμε σε εσάς να αποφασίσετε τι συνέβαινε εκεί.

Αν ήταν σε ταινία, θα καθόσασταν αναπαυτικά στον καναπέ σας, γνωρίζοντας ότι ήταν ψεύτικο όλο το σκηνικό.

Στην πραγματική ζωή όμως είναι οριακά τρελό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ώρα αιχμής με τόσο κόσμο τριγύρω και σε κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης.

Δείτε το απίστευτο βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ