26χρονος αφηγείται: “Μπράβο στη θεία μου, δεν της το’ χα”


26χρονος αφηγείται: Ο νεαρός αφηγείται την περιπέτεια που έζησε πριν λίγες ημέρες σε νησί του Ιονίου με την 48χρονη θεία του

Φέτος αποφάσισα να πάω διακοπές και με τους γονείς μου στο Ιόνιο, μιας και είχα πολύ άδεια και με την παρέα μου θα πάμε τέλος της εβδομάδας.

Μαζί μας, ήρθε και η πρώτη ξαδέρφη της μητέρας μου με τον σύζυγό της. Η θεία μου, είναι ένα τυπάκι ευχάριστο, με ύψος γύρω στο 1.60μ., χυμώδης με παιδικό πρόσωπο και καμπύλες. Ούτε προκλητική, ούτε αδιάφορη όμως. Ο θείος μου, ένας βαρύς τύπος 60+ ετών, συνταξιούχος πλέον και άρρωστος με το ψάρεμα. Μάλιστα, κανόνιζαν με τον πατέρα μου ατελείωτες ώρες με καλάμια για να πιάσουν μέχρι και καρχαρία όπως χαρακτηριστικά έλεγαν.

Φτάσαμε στα ενοικιαζόμενα σπίτια. Σε ένα πολύ ωραίο σημείο. Κάναμε τις απαραίτητες “μετακομίσεις” σε βαλίτσες και αποφάσισα να μπω στο tinder μπας και “ψαρέψω” και εγώ καμία τουρίστρια και βγάλω το 5ημερο ζάχαρη.

Ξεκινάω το find και αφού κάνω τα απαραίτητα like για να γίνει ματσάρισμα με καμία πιτσιρίκα, πέφτω πάνω σε μια φωτογραφία με το όνομα Ρένα (το κανονικό της είναι διαφορετικό). Κάνω δεξιά και βλέπω την… θεία μου σε ωραίες και όχι πρόστυχες φωτογραφίες και απόσταση 0 χιλιόμετρα από εμένα. Έπαθα ένα κοκομπλόκο σε πρώτη φάση, αλλά ταυτόχρονα της κάνω like για να δω πως θα αντιδράσει.

Συνεχίζω το ψάξιμο για κανένα πεντάλεπτο και έρχεται ματσάρισμα από τη θεία μου. Μένω λαλάκας. Αρχίζω να της γράφω για να δω αν κατάλαβε. Φυσικά και είχε καταλάβει. Μου λέει θα πάνε για φαγητό σε λίγο, εγώ θα πω πως θα κάτσω εδώ για να φτιάξω τα πράγματα. Έλα από εδώ. Πράγματι, οι γονείς μου με ρώτησαν αν θα πάω για φαγητό μαζί τους και τους είπα ότι έχω κάποιες εκκρεμότητες με τη δουλειά και ότι θα κάτσω στο λάπτοπ να τις… ξεπετάξω.

Φεύγοντας ο θείος μου και οι γονείς μου και αφού είχα κάνει ένα κρύο ντους να συνέλθω, πήγα δίπλα στη θεία μου. Με περίμενε με ένα μαύρο σατινέ babydoll που διέγραφε υπέροχα πάνω στο κορμί της. Η θεία μου δεν έχει κάνει παιδιά και γυμνάζεται μιας και είναι μέρος της δουλειάς της.

Μου λέει “δεν περίμενα να σε βρω εκεί μέσα πονηρούλη”. Της απαντάω “Πιστεύεις ότι περίμενα να σε βρω εγώ;”. Έρχεται κοντά μου, με αστραπιαία κίνηση και αφού είχε κλειδώσει την πόρτα με ρίχνει στο κρεβάτι και αρχίζει να με γλύφει αργά και παθιασμένα σε όλο μου το κορμί από τα αυτιά μέχρι τα δάκτυλα των ποδιών μου. Είχα ανατριχιάσει ολόκληρος. Μου λέει “για τις επόμενες 5 ημέρες, θα σε στραγγίσω για να θυμάσαι αυτές τις διακοπές για πάντα. Κλείνω το tinder και θα ασχοληθώ αποκλειστικά μαζί σου ανιψιέ μου”.

Δεν απάντησα. Άρχισα να την χαϊδεύω και διαπίστωσα ότι τόσο υγρή γυναίκα δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου. Λίγα λεπτά μετά, τελείωσα με ένταση ενώ έπαιζε μαζί του με την γλώσσα της. Δεν άντεξα. Δεν σταμάτησε όμως. Συνέχισε μέχρι να γίνει “πέτρα” ξανά και τον καβάλησε. Ήταν τόσο στενή και υγρή που ήθελα να τον έχω συνέχεια μέσα της.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Για δεκαπέντε λεπτά κάναμε ότι πιο άγριο έχω κάνει στη ζωή μου. Ήταν κάτι σαν ταινία. Με γέμισε με τόσα υγρά που δεν είχα δει σε όλη μου την “καριέρα”. Όταν ήθελα να τελειώσω, της λέω σήκω και μου απαντάει, δώστα μου όλα μέσα μου να τελειώσουμε μαζί.

Ήταν κάτι μαγικό. Το κορυφαίο τελείωμα που έχω βιώσει.

Για τις επόμενες πέντε ημέρες, πρωί, μεσημέρι και βράδυ, βρίσκαμε ευκαιρία να βγάλουμε τα μάτια μας σε διάφορα σημεία και μέρη, ενώ ο θείος μου καμάρωνε για τις… ψαριές του.

Τελειώνοντας οι διακοπές, βρισκόμαστε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και περνάμε τέλεια.

Θεία, δεν σου το’ χα. Σε ευχαριστώ για τις υπέροχες εμπειρίες που μου χάρισες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ