Αληθινή εξομολόγηση 42χρονης: «Πήγα στην παραλία και ζήτησα από έναν άγνωστο να με…»


«Πήγα στην παραλία και ζήτησα από έναν άγνωστο να με…»: Στην ηλικία των 42 ετών μου πίστευα ότι είχα ζήσει τα πάντα στον ερωτικό τομέα

Προφανώς έκανα λάθος, γιατί αυτό που μου συνέβη στις αρχές του καλοκαιριού ήταν εντελώς νέο, απρόσμενο, πολύ προχωρημένο και επικίνδυνο.

Χωρισμένη εδώ και 6 χρόνια, χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις, φρόντισα να διατηρήσω την εμφάνισή μου σε ένα πολύ καλό επίπεδο για την ηλικία μου. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός πως δεν είχα και πολλούς ή καλούς εραστές από τότε που χώρισα.

Η Ζωή αποκαλύπτει και ανατριχίαζει: “Ο άντρας μου είναι στο σπίτι με τα παιδιά μας και εγώ βγάζω τα μάτια μου στην ταράτσα”

Όσο ήμουν παντρεμένη το σεξ ήταν βαρετό και προβλέψιμο. Έτσι είχα πολλά ερωτικά απωθημένα. Γενικά πιστεύω ότι είμαι μια ερωτική γυναίκα, απλά ποτέ δεν κατάφερα να εκφραστώ μέχρι αυτό το καλοκαίρι. Όλες μου τις ορμές τις εκτόνωνα στο γυμναστήριο και σε μοναχικές ερωτικές φαντασιώσεις που απολάμβανα μόνη μου στο κρεβάτι ή στην μπανιέρα.

Τέλος πάντων, το καλοκαίρι έφτασε κι εγώ ήμουν μόνη και χωρίς άντρα και σεξ. Έτσι, εκείνο το Κυριακάτικο πρωινό του Ιουλίου, αποφάσισα να το κάνω με κάποιον οπωσδήποτε. Δεν με πολύ-ένοιαζε με ποιον. Μόνο να ευχαριστηθώ σεξ. Τελικά βέβαια, πήρα πολύ περισσότερα από όσα περίμενα, αλλά δεν το έχω μετανιώσει. Σκέφτηκα λοιπόν που και πως θα μπορούσα να βρω εύκολα κάποιον να το κάνω.

«Πήγα στην παραλία και ζήτησα από έναν άγνωστο να με…»

Ντρεπόμουν να βρω κάποιον στην τύχη και να του πω «Θες να με πάρεις;» Θυμήθηκα τότε κάτι που μου είχε πει μια φίλη μου για ένα μέρος που πήγαιναν και έκαναν γυμνισμό όσοι έψαχναν για σεξ και γίνονταν εκεί όργια. Μου είχε πει ότι εκεί πήγαιναν ζευγαράκια επιδειξίες, ματάκηδες, γκέι, κλπ. Παρά το ότι φοβόμουν που θα πήγαινα εκεί μόνη μου, είχα μεγάλη ανάγκη από σεξ και έτσι το αποφάσισα.

Σε μια ώρα πάρκαρα το αμάξι μου και περπάτησα το μονοπάτι μέχρι τη θάλασσα. Σύντομα άρχισα να βλέπω αρκετούς γυμνούς άντρες κάθε ηλικίας ανάμεσα στα βράχια δίπλα στη θάλασσα. Είδα και ένα νεαρό ζευγάρι σε κάποιο σημείο, αλλά γυναίκα μόνη της πουθενά. Τότε σκέφτηκα να τα παρατήσω και να γυρίσω στο αμάξι γιατί φοβήθηκα, όμως βρήκα τελικά το κουράγιο να συνεχίσω το μονοπάτι μέχρι τη θάλασσα.

Φτάνοντας λίγα μέτρα από το νερό, αμέσως τράβηξα την προσοχή μερικών ανδρών. Σίγουρα θα σκέφτηκαν «Τι θέλει εδώ μια όμορφη γυναίκα μόνη της; Δεν ξέρει ότι εδώ έρχονται όλοι για να βγάλουν τα μάτια τους;»

Κοίταξα τριγύρω και είδα ένα μέρος τέρμα αριστερά που ήταν εντελώς πριβέ καθώς είχε ψηλούς βράχους στις τρεις πλευρές και στην άλλη πλευρά ήταν η θάλασσα. Σκέφτηκα ότι ήταν ιδανικό για μένα καθώς ντρεπόμουν να είμαι γυμνή και να με βλέπουν όλοι αυτοί οι άντρες. Άλλωστε ήθελα σεξ, οπότε έπρεπε να πάω κάπου πριβέ.

«Πήγα στην παραλία και ζήτησα από έναν άγνωστο να με…»

Έστρωσα την πετσέτα μου σε έναν επίπεδο βράχο, πήρα μια βαθιά ανάσα και έβγαλα όλα μου τα ρούχα και το μαγιό μένοντας ολόγυμνη. Ευτυχώς που τα βράχια με προστάτευαν και δεν μπορούσε να με δει κανείς. Είχα δοκιμάσει το γυμνισμό παλιά αλλά ήμουν με τον πρώην άντρα μου και σε έρημη παραλία. Τώρα ήταν διαφορετικά. Ήμουν μόνη, γυμνή, σε ένα μέρος που ήταν γνωστό στέκι για σεξ, όργια και ματάκηδες, και ήμουν περιτριγυρισμένη από γυμνούς άγνωστους άντρες. Αισθανόμουν πολύ ευάλωτη.

Πάντως ξάπλωσα στην πετσέτα μου και διάβαζα ένα περιοδικό περιμένοντας να δω τι θα γινόταν. Δεν μπορεί, τόσοι άντρες με είχαν δει να έρχομαι και να πηγαίνω πίσω από τα βράχια. Κάποιος θα ερχόταν να μου την πέσει.

Πράγματι, δεν χρειάστηκε να περιμένω πάνω από δέκα λεπτά και είδα έναν άντρα να κολυμπάει μπροστά μου και να βγαίνει από το νερό. Ήρθε και στάθηκε όρθιος από πάνω μου και είπε «καλημέρα». Κατέβασα το περιοδικό που διάβαζα και τον κοίταξα. Ήταν ένα όμορφο ψηλό και μελαχρινό αγόρι γύρω στα 28 με 30. Πολύ μικρότερος από εμένα. Δεν ξέρω αν ήμουν τόσο πεινασμένη για σεξ ή ήταν όντως έτσι, αλλά έτσι όπως στεκόταν γυμνός από πάνω μου και το νερό έσταζε πάνω από το γυμνασμένο άτριχο κορμί του και κυρίως από το μακρύ του πέος που κρεμόταν από πάνω μου, νόμιζα ότι ήταν αρχαίος Θεός. Ήταν ακριβώς αυτό που φαντασιωνόμουν τόσο καιρό.

«Πήγα στην παραλία και ζήτησα από έναν άγνωστο να με…»

«Είμαι ο Δημήτρης» μου είπε. «Κατερίνα» του απάντησα. «Δεν σε έχω ξαναδεί εδώ» συνέχισε. «Όχι πρώτη φορά έρχομαι» του είπα. «Να κάτσω μαζί σου να γνωριστούμε;» Με ρώτησε. «Ναι, γιατί όχι». Άλλο που δεν ήθελα. Το έπαιζα και λίγο δύσκολη να μη φανεί πόσο ήθελα να κάτσει μαζί μου. Τότε όμως μου είπε «Πάω να φέρω τα τσιγάρα μου και δυο μπύρες κι έρχομαι». Έφυγε λοιπόν και εγώ σκεφτόμουν πόσο τυχερή ήμουν γιατί ήταν κούκλος και μικρός. Δεν είχα όμως ιδέα για το τι θα γινόταν μετά.

Μόλις έφυγε ο Δημήτρης, εμφανίζεται πάνω από τα βράχια ένας άλλος γυμνός άντρας που με είχε δει να έρχομαι. Αυτός ήταν μεγαλύτερός μου, γύρω στα 48 με 50, αλλά το ίδιο όμορφος με το Δημήτρη. Είχε ένα στιλ σαν τον Σον Κόνερι στα νιάτα του.

Μου έπιασε και αυτός την κουβέντα, μου είπε πως τον έλεγαν Κώστα και άρχισε να μου κάνει προσωπικά κομπλιμέντα για το πόσο όμορφο σώμα είχα και τι όμορφο στήθος είχα κλπ. Κατάλαβα ότι μόλις του έδινα λίγο θάρρος θα μου άλλαζε τα… φώτα. Αυτό ήθελα άλλωστε. Σκέφτηκα όμως ότι σε λίγο θα εμφανιζόταν πάλι ο Δημήτρης. Τότε λοιπόν γύρισε ο Δημήτρης με δύο μπύρες στο χέρι. Μόλις είδε τον Κώστα ξαπλωμένο δίπλα μου γυμνό, νευρίασε λίγο. Το ίδιο και ο Κώστας. Ο Δημήτρης, προσπαθώντας να κρύψει τη δυσαρέσκειά του μου είπε «Δεν ήξερα ότι είχες παρέα. Θα είχα φέρει κι άλλη μπύρα» και μου έδωσε ένα μπουκάλι μπύρα. Εγώ του είπα «Όχι, τώρα τον γνώρισα και τον Κώστα. Θα μοιραστώ μαζί του την μπύρα μου».

Ο Κώστας χάρηκε που το άκουσε αυτό, ενώ ο Δημήτρης μούτρωσε. Ήπια μια γουλιά μπύρα για να πάρω κουράγιο και την έδωσα στον Κώστα για να πιεί κι αυτός. Δεν το είχα κάνει ποτέ μου με δύο άντρες ταυτόχρονα και ήταν μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου. Τώρα είχα την ευκαιρία να την πραγματοποιήσω.

Πίναμε λοιπόν την μπύρα μας και αισθανόμουν μια αμηχανία από τους δύο άντρες. Σκεφτόμουν πώς θα έσπαγα τον πάγο. Είχα τότε μια ιδέα. Είπα λοιπόν «Ποιος θέλει να με αλείψει αντηλιακό;» Φυσικά και οι δύο είπαν «Εγώ!». Τότε κι εγώ για να τους δώσω να καταλάβουν τι ήθελα, τους είπα «Μην μαλώνετε παιδιά. Μπορείτε να με αλείψετε και οι δυο μαζί». «Πήγα στην παραλία και ζήτησα από έναν άγνωστο να με…»

Με κοίταξαν καλά-καλά μην πιστεύοντας τα αυτιά τους. Τους είπα λοιπόν να ανοίξουν τα χέρια τους και τους έδωσα λάδι. Αμέσως είχα τα χέρια τους πάνω στο στήθος μου. Είχαν πιάσει ο κάθε ένας από ένα και το χάιδευαν. Αμέσως οι θηλές μου αντέδρασαν και σκλήρυναν.

Οι δύο άντρες το πρόσεξαν και άρχισαν να τις χαϊδεύουν έντονα με τα δάχτυλά τους. Αυτό έστειλε ρίγη σε όλο μου το σώμα. Ένας αναστεναγμός ηδονής βγήκε άθελα από το στόμα μου και τους ενθάρρυνε να γίνουν πιο τολμηροί.

Πρώτος ο Κώστας κατέβηκε χαμηλότερα και αφού χάιδεψε τα ανοιχτά και λυγισμένα μπούτια μου, άρχισε να με χαϊδεύει απαλά εκεί κάτω. Άνοιξα περισσότερο τα πόδια μου για να του δώσω να καταλάβει ότι ήθελα να προχωρήσει. «Σου αρέσει αυτό μωρό μου;» μου είπε και με κοίταξε στα μάτια. «Ναι, πολύ» του απάντησα. Τότε αυτός έσκυψε και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα χώνοντας τη γλώσσα του στο στόμα μου. Μετά, μου φίλησε το λαιμό και κατέβηκε στο στήθος μου αρχίζοντας να το πιπιλάει.

Γύρισα και κοίταξα τον Δημήτρη που έπαιζε με το άλλο στήθος μου. Ανασήκωσα λίγο το κεφάλι μου και τον φίλησα κι αυτόν ρουφώντας τη γλώσσα του μέσα στο στόμα μου. Πρόσεξα τότε ότι του είχα κάνει ζημιά εκεί χαμηλά. Ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο και σκούρο από την ηλιοθεραπεία. Δεν κρατήθηκα. Άπλωσα το χέρι μου, το έπιασα και άρχισα να το…«Πήγα στην παραλία και ζήτησα από έναν άγνωστο να με…»

Παράλληλα κοίταξα στην άλλη πλευρά και είδα ότι και ο Κώστας ήταν αναμμένος και προικισμένος. Το έπιασα λοιπόν και αυτό με το άλλο χέρι και άρχισα να τους χαϊδεύω ταυτόχρονα.

Ήξερα ότι πλέον δεν υπήρχε γυρισμός. Ήταν αργά για να αλλάξω γνώμη.

Σε λίγα λεπτά, δεν άντεχα άλλο και είχα ένα δυνατό οργασμό σπαρταρώντας σαν το ψάρι στα χέρια του Κώστα και του Δημήτρη.

Δεν είχα καλά-καλά συνέλθει από τον οργασμό όταν είδα τον Δημήτρη να γονατίζει δίπλα μου και να μου λέει να του κάνω στοματικό. Η αντίδρασή μου ήταν αρνητική. Είπα «Όχι εδώ ρε παιδιά. Θα μας πάρουν είδηση. Πάμε σε κανένα ξενοδοχείο να μην μας βλέπουν».

Για δέκα λεπτά ζούσα την απόλυτη φαντασίωση. Είχα δυο άγνωστους άντρες σε μια ερημική παραλία να μου κάνουν ότι δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου. «Πήγα στην παραλία και ζήτησα από έναν άγνωστο να με…»

Το ήθελα όμως αποφάσισα να μην το κάνω γιατί είχα πάρει αυτό που ήθελα και με το παραπάνω. Είχα τελειώσει δύο φορές και με είχαν χύσ… δύο άντρες αν δεν μετρήσουμε τον χοντρό που με πήρε μάτι. Οπότε τους είπα ψέματα ότι θα με έβλεπαν συχνά σε αυτό το μέρος δίνοντάς τους ελπίδα και πήρα το μονοπάτι για το αμάξι μου.

Όταν έφτασα σπίτι δεν πίστευα αυτό που είχα κάνει. Μου φαινόταν σαν όνειρο, σαν φαντασίωση. Είχε όμως συμβεί. Και ήταν επικίνδυνο αλλά ταυτόχρονα και πολύ μα πάρα πολύ ερεθιστικό. Δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα, αλλά χαίρομαι που το έκανα μία φορά.

«Πήγα στην παραλία και ζήτησα από έναν άγνωστο να με…» – Παραλίες στην Αττική για γυμνισμό

Παραλία Γυμνιστών Κ.Α.Π.Ε (δεξιά παραλία) – Σούνιο

Διασχίζοντας τη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου και λίγο πριν τα Λεγραινά, μπορεί κανείς να βρει μια απομονωμένη, εξωτική παραλία με λευκά βότσαλα που θυμίζει νησί.

Πιο συγκεκριμένα, στο 63ο χιλιόμετρο θα βρείτε μια ταμπέλα που γράφει «Προς Κ.Α.Π.Ε». Στρίψτε δεξιά και στη συνέχεια κατεβείτε τα σκαλάκια.

Αυτή είναι η παραλία Κ.Α.Π.Ε· το τμήμα των γυμνιστών θα το βρείτε λίγο πιο πέρα, αρκεί να ακολουθήσετε το μονοπάτι που οδηγεί στη μικροσκοπική, βραχώδη παραλία, γεμάτη με όρμους και σπηλιές που βρέχονται από πεντακάθαρα, κρυστάλλινα νερά.

Λιμανάκια – Βουλιαγμένη

Κρυμμένοι στους φυσικούς κολπίσκους που σχηματίζουν τα βράχια, οι λάτρεις του γυμνισμού μπορούν να απολαύσουν ανενόχλητοι το μπάνιο τους, χωρίς να απομακρυνθούν πολύ από την πρωτεύουσα.

Η κατάβαση στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης δεν είναι εύκολη υπόθεση, ωστόσο τα γαλαζοπράσινα νερά και το μαγευτικό τοπίο με την άγρια ομορφιά θα σας ανταμείψουν.

Μαύρο Λιθάρι – Σαρωνίδα

Στα σύνορα μεταξύ Σαρωνίδας και Αναβύσσου και ακριβώς κάτω από το ομώνυμο ξενοδοχειακό συγκρότημα, υπάρχει η ειδυλλιακή παραλία «Μαύρο Λιθάρι», η οποία δεν είναι εξ’ ολοκλήρου γυμνιστών, ωστόσο εάν κατευθυνθείτε προς το βόρειο τμήμα της, μπορείτε να γδυθείτε ελεύθερα.

Ναός του Ποσειδώνα – Σούνιο

Λίγο πριν την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου, μπορεί κανείς να βρει μια εντυπωσιακή παραλία, στρωμένη με μικρά βότσαλα, που κρύβεται ανάμεσα σε ψηλούς βράχους, με θέα τον επιβλητικό αρχαίο Ναό του Ποσειδώνα.

Ακολουθείστε το μονοπάτι που ξεκινά κοντά στην καφέ ταμπέλα που ενημερώνει για την ύπαρξη του ναού και μετά από 200 περίπου μέτρα περπάτημα θα φτάσετε σε μια δύο μικρές, διαδοχικές παραλίες, που χωρίζονται μεταξύ τους με ένα βράχο. Η μικρότερη από αυτές θεωρείται παραλία γυμνιστών.

Μπουκουρίμα, Κερατέα

Στρίβετε δεξιά πριν μπείτε στον οικισμό της Κακιάς Θάλασσας, παρκάρετε στο τέρμα του ασφαλτοστρωμένου δρόμου και ακολουθείτε τον χωματόδρομο. Λιγότερο κοσμική, με βότσαλο και πεντακάθαρα νερά.

Μαρίκες, Ραφήνα

Αλλάζοντας κατεύθυνση, προς τα βόρεια-ανατολικά, θα βρείτε αυτόν τον βραχώδη κολπίσκο δεξιά της μεγάλης παραλίας. Είναι αρκετά ήρεμος και έχει πεντακάθαρα νερά. Μόλις 32 χλμ. από την Αθήνα, είναι προσβάσιμος με αυτοκίνητο και τα μέσα.

Χαμολιά, Βραυρώνα

Πηγαίνοντας προς Πόρτο Ράφτη στρίβετε αριστερά προς τον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας και τις παιδικές κατασκηνώσεις Χαμολιάς. Λίγο πριν φτάσετε, αντικρίζετε τη χερσόνησο και αφού παρκάρετε περπατάτε προς τα βράχια περίπου 10-15′. Δυσπρόσιτη αλλά ήσυχη παραλία για να απολαύσετε το μπάνιο σας.

Σχοινιάς, Δικαστικά

Απομονωμένη, βραχώδης ακτή δίπλα στον κόλπο του Σχοινιά. Η πρόσβαση είναι πολύ δύσκολη και απαιτεί σκαρφάλωμα. Εφόσον όμως την επιλέξετε για το μπάνιο σας, μπορείτε να απλώσετε την πετσέτα σας πάνω στις μεγάλες πλάκες και να βουτήξετε από ψηλά.

Ραμνούς (Ραμνούντας), Γραμματικό

Η πρόσβαση στην παραλία κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο του Ραμνούντα είναι πολύ δύσκολη, γι‘ αυτό και οι επισκέπτες της είναι λίγοι. Με πορεία προς το Γραμματικό στρίψτε δεξιά λίγο πριν το χωριό, στην ταμπέλα που αναγράφει “Λιμνιώνας”. Συνεχίστε με προσοχή στον απότομο χωματόδρομο μέχρι την πινακίδα που δείχνει αριστερά προς “Σέσι“. Στη συνέχεια στρίβετε δεξιά όπου μια απότομη κατηφόρα θα σας οδηγήσει στην εκκλησία όπου θα παρκάρετε και θα κατευθυνθείτε προς την ακτή.

Παραλία γυμνιστών Κινέτας

Στην προέκταση της παραλίας της Κινέτας, μετά το ξενοδοχείο Sun, θα βρείτε αυτή την παραλία γυμνιστών που αποτελείται από άμμο, χαλίκι και κρυστάλλινα νερά. Προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή ακόμα και με προαστιακό (θα χρειαστείτε ταξί ή ποδήλατο για να φτάσετε από τη στάση).

Χαλικιάδα, Αγκίστρι

Σε μικρή απόσταση από το λιμάνι του νησιού, θα βρείτε τη χαλικωτή αυτή παραλία μπροστά από ένα πευκόδασος. Είναι περίπου 20’ περπάτημα από το λιμάνι προς τα αριστερά της χώρας. Χρειάζεται προσοχή στο κατέβασμα. Από τον Πειραιά απέχει μόλις 40 λεπτά με flying dolphin αλλιώς 2 ώρες με φέρι.

Και άλλες δέκα παραλίες σε όλη την Ελλάδα

1. Η παραλία Μικρή Μπανάνα στη Σκιάθο

Είναι ίσως η πιο φημισμένη παραλία γυμνιστών στην Ελλάδα.

2. Η παραλία Φαληράκι στη Ρόδο

Μετά από τρία χιλιόμετρα από τη νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι φτάνει κανείς στην παραλία των γυμνιστών. Η ένδειξη Nudst Beach – FKK βρίσκεται μετά το ξενοδοχείο Muses που θα βρεις εκεί θα σε κατατοπίσει.

3. Οι παραλίες Κέδρος και Λιβάδι στη Δονούσα

H Δονούσα, ως γνωστόν, αποτελεί τον «παράδεισο» της ελεύθερης κατασκήνωσης. Η παραλία του Κέδρου βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ από τον Σταυρό.

4. Η Κόκκινη Άμμος κοντά στα Μάταλα στην Κρήτη

5. Η παραλία Γύψοι Αφιάρτη στην Κάρπαθο

Είναι προσβάσιμη με τα πόδια και είναι άκρως ερημική και ήσυχη, σε μια τοποθεσία που περιβάλλεται από βουνά.

6. Η παραλία Βελανιό στη Σκόπελο

Είναι μία από τις ομορφότερες παραλίες της Σκοπέλου λόγω των γαλαζοπράσινων νερών της σε συνδυασμό με τα πολλά δέντρα που την περιβάλλουν.

7. Η παραλία Super Paradise στη Μύκονο

Βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού, συνορεύει με τις παραλίες Paradise, Πλατύς Γιαλός και άλλες και συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη κοσμοσυρροή απ’ όλες.

8. Η παραλία Χιλιαδού στην Εύβοια

Οι γυμνιστές προτιμούν το βόρειο άκρο της, ενώ οι πιο αθλητικοί τύποι προτιμούν την αναρρίχηση στα βράχια γύρω της. Στο παρελθόν, η Χιλιαδού υπήρξε βάση πειρατών. Στην εποχή μας έχουν αντικατασταθεί από ελεύθερους κατασκηνωτές και γυμνιστές.

9. Η παραλία Μυρτιώτισσα στην Κέρκυρα

Η παραλία χωρίζεται σε τρία μέρη από μικρούς βράχους. Το κύριο (κεντρικό) μέρος κατοικείται από κολυμβητές με μαγιό, ενώ δεξιά και αριστερά έχουν την τιμητική τους οι γυμνιστές μόνο.

10. Η παραλία του κάμπινγκ στην Αντίπαρο

Φτάνοντας στο λιμάνι και σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών με τα πόδια συναντάς το κάμπινγκ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ