Γυναικοκτονία στην Κω: Αναχωρούν για την Πολωνία ο σύντροφος και η μητέρα της Αναστάζια


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε στραγγαλισμό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια αναχωρούν για την Πολωνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύντροφος της 27χρονης κοπέλας, εμφανίστηκε εκ νέου στην ανακρίτρια, το απόγευμα της Δευτέρας (19/6) προκειμένου να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για το περιστατικό. Είναι η δεύτερη φορά, που μέσα στην ίδια μέρα καλείται να δώσει εξηγήσεις, καθώς το πρωί της Δευτέρας ο 28χρονος από την Πολωνία εξετάστηκε τόσο από την ανακρίτρια όσο και από τους αστυνομικούς.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι Αρχές έδωσαν την άδεια να επιστρέψει στη χώρα του, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι στη διάθεσή τους εάν χρειαστούν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Σχετικά με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος, αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Ο 32χρονος αλλοδαπός κρατείται με τις κατηγορίες της αρπαγής της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, αφού ο ίδιος ομολόγησε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ήταν μεθυσμένη.

Πού εστιάζουν οι Αρχές τις έρευνες

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των Αρχών τις τελευταίες ώρες μπήκαν και τα κινητά τηλέφωνα της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου.

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα στην περιοχή, για να βρουν επιπλέον στοιχεία που θα δέσουν την υπόθεση.

Κάποια μηνύματα που εντοπίστηκαν προκάλεσαν απορίες για τις σχέσεις του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα και για το κατά πόσο ο 32χρονος ήταν γνωστός τους και είχαν επαφές μαζί του και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία η κοπέλα φαίνεται να έχει εκφράσει στον σύντροφό της τις φόβους της, δηλαδή ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν νιώθει άνετα στο σπίτι του 32χρονου όπου βρισκόταν και του είχε δώσει και το στίγμα σε ποιο σημείο ακριβώς βρισκόταν.

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βασικός ύποπτος είναι ότι παραδέχεται ότι υπήρχε συνεύρεση με την θέληση της 27χρονης κι αναφέρει επίσης ο 32χρονος ότι η κοπέλα είχε πάει στο σπίτι του με σκοπό να αγοράσει χασίς.

Οι τελευταίες εξελίξεις

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, το σημείο είχε εξεταστεί νωρίτερα από την ομάδα των αρχών με τη συνδρομή σκύλου, ωστόσο, δεν είχε βρεθεί κάτι.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Οι Αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους στον 32χρονο, με τον οποίο η Αναστάζια είχε συναντηθεί για τελευταία φορά, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε DNA της 27χρονης. Ακόμη, η σορός της βρέθηκε σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου από το σπίτι του 32χρονου.

Κως: Δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις η νεκροψία – νεκροτομή

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της Αναστάζια ολοκληρώθηκε χθες, η οποία σύμφωνα με αστυνομικές πήγες δεν έδωσε ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει συμβεί, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν το άψυχο σώμα της.

Ο Ιατροδικαστής φέρεται να εντόπισε ενδείξεις στραγγαλισμού και αυτό γιατί είναι αρκετά αλλοιωμένη η σορός της ενώ δεν εντοπίζεται μέχρι στιγμής, κάποια άλλη αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, δεν φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε πριν το θάνατο της καθώς δεν έχουν εντοπιστεί κατάγματα ή αλλά ευρήματα.

Θολό παραμένει το σημείο εάν πριν τη δολοφονία της, έπεσε θύμα βιασμού.

Αυτό συμβαίνει επειδή η σορός της πετάχτηκε στον βάλτο, εκεί που όπως εκτιμάται, βρισκόταν για μέρες, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η λήψη κολπικών δειγμάτων.

Ωστόσο, άκρως σημαντικά χαρακτηρίζονται τα δείγματα από τα νύχια της Αναστάζια, που θα αποκαλύψουν έναν υπάρχει γενετικό υλικό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, του Πακιστανού συγκατοίκου του ή άλλου προσώπου.

Συμπληρωματικές καταθέσεις θα δώσει ο σύντροφός της

Να σημειωθεί ότι σε όλο αυτό το πλαίσιο ο Μπαγκλαντεσιανός που θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία φαίνεται να κρατά σκληρή στάση και να αρνείται τα πάντα. Χθες πήρε προθεσμία και θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή ξανά την Τετάρτη.

Την ίδια ώρα ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της -ο οποίος δεν είναι ύποπτος για τη δολοφονία, έχει ισχυρό άλλοθι- καλείται σε συμπληρωματικές καταθέσεις για να δώσει διευκρινίσεις τόσο για τη σχέση του με την άτυχη κοπέλα, όσο και για τις επαφές που ενδεχομένως να είχε με τον Μπαγκλαντεσιανό πριν την δολοφονία της.

Κως: «Σκανάρουν» το τηλέφωνο της Αναστάζια

«Κλειδί» στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια είναι το κινητό της τηλέφωνο το οποίο εντοπίστηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (17 Ιουνίου).
Η συσκευή βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Μαρμάρι στην Κω.

Και την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών για το κινητό, η ανακρίτρια καλεί εκ νέου όλους σε νέες καταθέσεις,  όπως εξήγησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μιλώντας στο Mega, σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας στην Κω που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Μάλιστα, ο σύντροφος της 27χρονης ο οποίος νωρίτερα σήμερα εκλήθη από την ανακρίτρια, μεταφέρθηκε εκ νέου το απόγευμα της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Κω για συμπληρωματική κατάθεση.

Κως: Μαρτυρικός θάνατος από ασφυξία για την Αναστάζια

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία φέρεται να βρήκε η κοπέλα, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά. Η σορός της εντοπίστηκε από τις Αρχές μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές. O Μπαγκλαντεσιανός έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος στην Κω ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη (21/6).

Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφός της. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του Newsbomb.gr, η νεκροψία – νεκροτομή ήταν μια δύσκολη διαδικασία, αφού η σορός της 27χρονης Αναστάζια ήταν σε προχωρημένη σήψη. Πάντως, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της υποστηρίζει ότι «δεν έκανα κάτι» και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την κατηγορία της αρπαγής το πρωί της Τετάρτης.

Πάντως, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της υποστηρίζει ότι «δεν έκανα κάτι».

Κως: Πήρε προθεσμία ο 32χρονος – «Δεν έκανα τίποτα»

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, (21/6/2023), ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές.

Αυτός άλλωστε είναι ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή στην Κω.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της. Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο δικηγόρος του 32χρονου, εκείνος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της. Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση. Πάντα όμως βασικό πρόσωπο στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης θεωρείται ο 32χρονος.

Στα δικαστήρια βρίσκεται και η μητέρα της Αναστάζια που βρίσκεται στην Κω μαζί με ιδιωτικό ερευνητή, αναζητώντας την κόρη της, η οποία εντοπίστηκε τελικά νεκρή, αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Κως: Συγκλονίζει ο πατέρας της Αναστάζια

«Την εξαπάτησαν και περίμεναν μέχρι να νυχτώσει» λέει ο πατέρας της Αναστάζια, μιλώντας σε πολωνικά ΜΜΕ, μετά την τραγική είδηση ότι η κόρη του βρέθηκε νεκρή στην Κω.

«Ο πατέρας της κοπέλας, που γεννήθηκε στο Βρότσλαβ, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η κόρη του απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. ”Ήταν ένα καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Νόμιζε ότι όλοι ήταν φιλικοί”», γράφει το onet.pl, μεταφέροντας δηλώσεις του πατέρα. Και συνεχίζει:

«Όταν η σύζυγός του πέταξε για την Ελλάδα την Παρασκευή, είχε ήδη ένα κακό προαίσθημα…

-Της το είπα: “Θα πας για ένα πτώμα”, εξομολογείται.

Σύμφωνα με την αφήγηση του πατέρα της, λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία, η Αναστάζια είχε κάψει το χέρι της και ”είχε μια χαζή ιδέα”».

«Την εξαπάτησαν, προφανώς περίμεναν να νυχτώσει», λέει για την ομάδα των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε η Αναστάζια.

«Το πρωί, η γυναίκα μου τηλεφώνησε και είπε ότι θα πήγαιναν σήμερα με τον Michal, τον φίλο της Αναστάζια, για να αναγνωρίσουν το πτώμα», λέει ο Andrzej Rubinski, πατέρας της Αναστάζια. «Η σορός της λέγεται ότι ήταν σε άθλια κατάσταση επειδή είχε παραμείνει για έξι ημέρες στη ζέστη. Αρχικά, η ταυτοποίηση επρόκειτο να γίνει χθες, αλλά ίσως ήθελαν πρώτα να προετοιμάσουν κατάλληλα τη σορό, ώστε να μη σοκαριστεί η σύζυγός του», εξηγεί ο πατέρας της 27χρονης.

Ακολούθως ο πατέρας της Αναστάζια μιλάει για την κόρη του. «Ήταν καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Νόμιζε ότι όλοι ήταν φιλικοί».

Και προσθέτει: «Η Αναστάζια ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Στην αρχή νόμιζα ότι την είχαν απαγάγει σε οίκο ανοχής. Αλλά μετά, όταν ο συλληφθείς 32χρονος εξήγησε στην αστυνομία ότι συνευρέθηκε μαζί της οικειοθελώς και μετά την άφησε, ήξερα ήδη ότι αυτό δεν θα μπορούσε να έχει καλό τέλος».

Και συνεχίζει το δημοσίευμα:

«Σύμφωνα με την αφήγηση του πατέρα της, λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία, η Αναστάζια είχε κάψει το χέρι της. ”Αυτό το έγκαυμα τη σκότωνε, επειδή την απασχολούσε πολύ η εμφάνισή της. Έτριβε το χέρι της με αλοιφές, αλλά δεν υπήρχε καμία βελτίωση. Έτσι της ήρθε η ηλίθια ιδέα να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι. Κουβέντιασε με τα παιδιά στην αγορά και της υποσχέθηκαν να της φέρουν ένα”», λέει ο πατέρας της 27χρονης.

«”Την εξαπάτησαν, προφανώς περιμένοντας να νυχτώσει. Ίσως είχαν ρίξει κάτι στο ποτό της κατά τη διάρκεια των λίγων ωρών που είχε περάσει μαζί τους. Όταν τηλεφώνησε στον φίλο της, είπε ότι ένας άντρας θα την έπαιρνε μαζί του. Αλλά, αντί γι’ αυτό, την οδήγησε σε κάποιο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άνδρες που συνάντησε μπορεί να έφυγαν, γιατί ακούσαμε ότι τη βίασαν κι άλλοι”, προσθέτει.

”Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Αναστάζια απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. Το ότι η Αναστάζια αγνοείται μάς το είχε πει ο φίλος της ήδη από το βράδυ της Δευτέρας. Όταν ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της τη νύχτα, το αγνόησαν κατά κάποιον τρόπο. Μόνο όταν παρενέβη ένας φίλος στην πρεσβεία άρχισε να συμβαίνει κάτι”», λέει ο Andrzej Rubinski.

«Ο φίλος της Αναστάζια συμμετείχε στην αναζήτησή της από την αρχή. Ήταν ο σύνδεσμός τους με την ελληνική αστυνομία. Όταν εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Αναστάζια φαινόταν να ανεβαίνει σε μια μοτοσικλέτα με κάποιον. Από τον αριθμό κυκλοφορίας κατάφεραν να αναγνωρίσουν αυτόν τον άνδρα από το Μπαγκλαντές», λέει ο πατέρας της 27χρονης.

Κως: Ξέσπασε ο αδερφός της Αναστάζια

«Ξέσπασε» ο αδερφός της Αναστάζια Ρουμπίνσκα που βρέθηκε νεκρή στην Κω.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί και κατηγορείται για αρπαγή ένας 32χρονος ο οποίος αρνείται πως σκότωσε την 27χρονη.

«Σίγουρα δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Όντως θα ήθελα δέκα λεπτά να συναντηθώ με αυτόν τον άνδρα και να το “τελειώσω” εγώ» είπε ο αδερφός της Αναστάζια στον ALPHA.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά αυτή τη στιγμή, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, λυπάμαι που έτυχε να είναι η αδερφή μου και τώρα πρέπει να μιλήσω με την αστυνομία. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Λυπάμαι που αφορά την οικογένειά μου αλλά ελπίζω η δολοφονία της να είναι μια προειδοποίηση για άλλα κορίτσια όταν θα είναι σε άλλες χώρες να προσέχουν τις παρέες τους και να προσέχουν περισσότερο», τόνισε.

Κως: «Η μητέρα είναι συντετριμμένη»

«Ήταν ένα νέο κορίτσι που είχε πολλά όνειρα, της άρεσε να ταξιδεύει και ονειρευόταν να γίνει μοντέλο. Πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της και τώρα την “έσβησαν”», είπε ο αδερφός της.

Όσο για το πώς βρέθηκε στην Κω, απαντά: «Αυτό δεν το γνωρίζω, πήγε εκεί για να κάνει μια δουλειά αλλά τι ακριβώς και πως βρέθηκε εκεί δεν το ξέρω. Απ’ ότι άκουσα ήταν σερβιτόρα. Με τον σύντροφό της ήταν 13 χρόνια μαζί. Ταξίδευαν μαζί αλλά δεν σκέφτονταν να παντρευτούν. Παρόλο που ήταν χρόνια μαζί, δεν μιλούσαν για γάμο».

Η μητέρα «είναι συντετριμμένη, ήταν η μοναχοκόρη της. Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τη μητέρα μας, δεν είναι καλά».

Κως: Το μήνυμα του πρωθυπουργού της Πολωνίας

Να παραδοθεί στις πολωνικές αρχές ο συλληφθείς ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα ζήτησε ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι.

Μέσω ανάρτησης στο Twitter, ο Πολωνός πρωθυπουργός δήλωσε πως θα ζητήσει άμεσα την έκδοση του υπόπτου στη χώρα του και πως θα επιδιώξει να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή.

Επιπλέον, ο Ματέους Μοραβιέτσκι εξέφρασε το σοκ του για τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές σχετικά με τον μαρτυρικό θάνατο που είχε η κοπέλα.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια ​​δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Ως εκ τούτου, θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να εκδώσει τον ύποπτο σε πολωνικό δικαστήριο και να λάβει την υψηλότερη δυνατή ποινή».

Κως: Το κινητό της άτυχης Αναστάζια μίλησε

Την ώρα που οι Αρχές αναζητούν τα αίτια γύρω από την φρικτή δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, το κινητό της ήδη μίλησε παρά το γεγονός πως κάποιος εσκεμμένα είχε αφαιρέσει από αυτό την κάρτα SIM.

Το κινητό της 27χρονης έδωσε μια νέα πτυχή στο απόλυτο θρίλερ αποκαλύπτοντας πως η άτυχη κοπέλα είχε ανοίξει ή της είχαν ανοίξει προφίλ σε πολωνική σελίδα για συνοδούς εκδηλώσεων.

Με δεδομένη αυτή την εξέλιξη οι αρχές επανεξετάζουν τους λόγους για τους οποίους είχε εγκατασταθεί πριν 1 μήνα στην Κω όπου και εργαζόταν ως εποχιακή σε ξενοδοχείο.

Σύντροφος 27χρονης: Όλη την ώρα προσπαθώ να βρω κάτι, όλη την ώρα. Επικοινωνήστε με τον ντετέκτιβ, βοηθήστε μας σας παρακαλώ.

Δημοσιογράφος: Η κοπέλα σας αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποιον;

Σύντροφος 27χρονης: Όχι δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Ένα πολύ φιλικό κορίτσι. Παρακαλώ βοηθήστε μας. Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν.

Μόλις οι αρχές εντόπισαν τη σορό της αδικοχαμένης Αναστάζια ο σύντροφος της άλλαξε την φωτογραφία προφίλ, βάζοντας το σήμα του πένθους κάτι που έκανε και η κολλητή της.

«Στη μνήμη της αγαπημένης μου φίλης, κανείς δεν θα σε ξαναδεί. Σ’ αγαπώ και μου λείπεις», ανέφερε στην ανάρτησή της η κολλητή της Αναστάζια.

Οι φωτογραφίες με φίλες στα social media -όπως αυτή στην Ολλανδία φέτος τον Ιανουάριο- ήταν λιγοστές. Εν αντιθέσει με εκείνες από ταξίδια σε διάφορα μέρη της Γης.

Από το κανάλι της Βενετίας φορώντας βενετσιάνικη μάσκα, στο Μιλάνο κρατώντας ένα μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς. Και από εκεί στην πιο δημοφιλή παραλία της Βαρκελώνης, το Μόντε Κάρλο, τη Μαγιόρκα, το Παρίσι, την Τενερίφη και την Τυνησία.

Στα περισσότερα ταξίδια ήταν μαζί με τον σύντροφο της, ο οποίος άλλοτε την απαθανάτιζε την ώρα που γευμάτιζαν σε κάποιο εστιατόριο, άλλοτε μπροστά σε πισίνα κι άλλοτε μέσα σε δωμάτιο κάποιου υπερπολυτελούς ξενοδοχείου.

Γυναικοκτονία στην Κω: Η μητέρα μιλούσε για απαγωγή

Από την πρώτη κιόλας ημέρα η μητέρα της 27χρονης μιλούσε για απαγωγή, «δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πιστεύω ότι έχει απαχθεί».

Η 27χρονη Αναστάζια ήταν ιδιαίτερη ενεργή σε Facebook και Instagram. Άλλοτε ανέβαζε selfie από καλοκαιρινές διακοπές κι άλλοτε έδειχνε την αγάπη της σε ρούχα και τσάντες. Άλλοτε πόζαρε δίπλα στον σύντροφο της με τον οποίον έμοιαζαν αχώριστοι.

Ο αδελφός της με δηλώσεις του στην εκπομπή LIVE NEWS ζητούσε να προσευχηθούμε όλοι ώστε να βρεθεί σώα η μικρή του αδελφή.

«Είμαι στην Πολωνία τώρα, όχι στην Ελλάδα. Εμείς οι Πολωνοί δεν εγκαταλείπουμε. Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά», είχε πει στην εκπομπή.

Κάτι που διαψεύστηκε λίγες ώρες μετά με τον πιο φρικτό και τραγικό τρόπο.

Με ανάρτησή του ο αδελφός της 27χρονης την αποχαιρετά: «Δυσκολεύομαι να το γράψω… Αλλά αναπαύσου εν ειρήνη Αδερφούλα!!! Να είστε σίγουροι ότι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη!! Αναπαύσου εν ειρήνη».

Το κορίτσι αυτό με τα κατάξανθα μαλλιά βρέθηκε δολοφονημένο δίπλα σε ένα δέντρο σε μια ερημιά της Κω. Οι Αρχές αναζητούν τον ένοχο ή τους ενόχους με τους αξιωματικούς να εξηγούν πως κανείς δεν εξαιρείται από το κάδρο των υπόπτων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ