Αλέξης Γεωργούλης: «Τον κάλεσα για κάποιες φήμες το 2022 και τις διέψευσε», λέει ο Παπαδημούλης


Διευκρινίσεις για την υπόθεση κακοποίησης και την καταγγελία που φέρεται να έχει κάνει η κα Ελένη Χρονοπούλου, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη, έδωσε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μίλησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον Αλέξη Γεωργούλη το 2022, όταν ήρθα στα αυτιά του κάποιες φήμες περί σεξουαλικής κακοποίησης.

Αλέξης Γεωργούλης: Τι λέει για τις καταγγελίες της Ελένης Χρονοπούλου

Ο Αλέξης Γεωργούλης τη Δευτέρα του Πάσχα υπέβαλε αίτημα άρσης της ευρωκοινοβουλευτικής του ασυλίας και παραίτησής του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που έκανε η Ελένη Χρονοπούλου. Η συγκεκριμένη καταγγελία υποβλήθηκε αρχικά από την Ελένη Χρονοπούλου ανώνυμα το 2020 ενώ τέσσερις μήνες μετά το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε ονομαστικά τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, σύμφωνα με το περιβάλλον του και όσα ανέφερε η Όλγα Λαφαζάνη μέσα από την εκπομπή Happy Day, ενημερώθηκε την Μεγάλη Παρασκευή για την καταγγελία που εκκρεμεί σε βάρος του. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν στη δημοσιογράφο πως για εκείνον ήταν σαν “κεραυνός εν αιθρία” αφού δε γνώριζε τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η Όλγα Λαφαζάνη ανέφερε επίσης πως ο Αλέξης Γεωργούλης αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα στοιχείο στα χέρια του

«Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους και τους άμεσα εμπλεκόμενους. Την Πέμπτη αναμένεται να ενημερωθούν οι δυο Βέλγοι και η Ελληνίδα δικηγόρος του από την Εισαγγελία των Βρυξελλών εγγράφως για το περιεχόμενο της καταγγελίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια τους» είναι τα λόγια που μετέφερε το περιβάλλον του Αλέξη Γεωργούλη στην δημοσιογράφο του Happy Day.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ