Η Κυριακή του Πάσχα για τους Έλληνες είναι άμεσα συνδεδεμένη με παραδοσιακό γλέντι γύρω από τη σούβλα όπου σιγοψήνεται ο οβελίας
Όπως λέει ο κρεοπώλης Νέστορας Τυροβούζης για το καλό σούβλισμα το μυστικό είναι το δέσιμο πάνω στη σούβλα. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία έρχεται η ώρα της φωτιάς και σημαντικό ρόλο παίζει το σημείο που θα τοποθετηθούν τα κάρβουνα.
Υπάρχουν πολλά μυστικά για πετυχημένο ψήσιμο το πιο σημαντικό όμως είναι ο καλός χρήστης να έχει μεράκι.
Η μεγαλύτερη απόλαυση όμως είναι η τραγανή πετσούλα που όλοι θέλουν να τσιμπολογήσουν… ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και θα έχετε σίγουρα ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ: