Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων σε λεωφόρο Αθηνών και Κηφισό


Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην κίνηση στους δρόμους σε αρκετά σημεία το πρωί της Δευτέρας με τα σημαντικότερα προβλήματα να εντοπίζονται στη λεωφόρο Αθηνών προς Ασπρόπυργο και στα δύο ρεύματα του Κηφισού.

Στη λεωφόρο Αθηνών η κίνηση προς Ασπρόπυργο ξεκινάει πριν από το ύψος της συμβολής με τον Κηφισό και συνεχίζεται μέχρι το σημείο στο οποίο σημειώθηκε τροχαίο τα ξημερώματα. Αυξημένη κίνηση και στη λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο.

Στον Κηφισό η κίνηση είναι πολύ αυξημένη στην κάθοδο με τους οδηγούς να κινούνται με ρυθμούς σημειωτόν από την Κηφισιά μέχρι του Ρέντη. Στην άνοδο το μποτιλιάρισμα ξεκινά από του Ρέντη και συνεχίζεται μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην Αττική Οδό καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 15΄-20′ από Δημοκρατίας έως Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10΄-15΄ από Πλακεντίας έως Κηφισίας, στην περιερειακή Υμηττού 15΄-20΄από Αγ. Παρασκευή έως Κηφισίας και 10′-15΄ στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

Στους υπόλοιπους δρόμους του λεκανοπεδίου κίνηση υπάρχει στην κάθοδο της Κηφισίας και της Μεσογείων, στον Καρέα προς Κατεχάκη

Δείτε εικόνα της κίνησης λίγο πριν τις 9 το πρωί


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ