Αυτοκτονία στο Παλαιό Φάληρο: Τα ψυχολογικά προβλήματα που «όπλισαν» το χέρι του 16χρονου


Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την αυτοκτονία του 16χρονου αγοριού στο Παλαιό Φάληρο που έβαλε τέλος στη ζωή του, εχθές το μεσημέρι της Κυριακής (19/12) με το όπλο του πατέρα του.

Το έφηβο αγόρι αυτοπυροβολήθηκε με ένα 9αρι όπλο που κατείχε νόμιμα ο τραπεζικός πατέρας του, αφού πρώτα τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης «112» και είπε «έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω».

Άμεσα αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και βρήκαν τον πατέρα του έξω από την πόρτα. Όταν κατάφεραν να μπουν στο μπάνιο, εντόπισαν αιμόφυρτο και σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι τον ανήλικο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε άμεσα στον Ευαγγελισμό όπου δυστυχώς το παιδί εξέπνευσε.

Το παιδί δεν μπορούσε να εγκλιματιστεί

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε οδήγησαν τον 16χρονο στο απονενοημένο διάβημα.

Ο 16χρονος δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην Αθήνα μετά τη μετακόμιση της οικογένειας από την Ελβετία ενώ ο έφηβος έβλεπε ψυχολόγο προκειμένου να μπορεί να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή στην Ελλάδα.

Επίσης, ο νεαρός δεν ήθελε να φύγει από την Ελβετία και ήταν εκ διαμέτρου αντίθετος στον επαναπατρισμό της οικογένειας πριν από έναν χρόνο, όταν και έγινε πρόταση στον πατέρα του να αναλάβει επιτελικό πόστο σε επιχείρηση που εργαζόταν.

Ο 16χρονος ήταν ένα ευγενικό παιδί

Οι γείτονες της οικογένειας είναι σοκαρισμένοι και μιλάνε για ένα ευγενέστατο παιδί. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας γείτονας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια τραγωδία, έχω σοκαριστεί. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, ήταν ένα ευγενέστατο παιδί. Προσπαθώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ