Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς: «Ανοίξτε τα πλαίσια με τις υιοθεσίες να δούμε και εμείς άσπρη μέρα»


Ο Νίκος Μουτσινάς δεν παρέλειψε να σχολιάσει μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής τις σοκαριστικές καταγγελίες που γίνονται για την Κιβωτό του Κόσμου και όσα διαδραματίζονται στη δομή. (Ξεκινούν οι καταθέσεις στην εισαγγελία – Ποιοι ερευνώνται και για ποια αδικήματα.)

Σχεδόν όλα τα δημόσια πρόσωπα έχουν πάρει θέση για όσα φαίνεται να συμβαίνουν στην Κιβωτό, ωστόσο να θυμίσουμε πως απαιτείται ενδελεχή έρευνα η οποία θα αποδείξει την αλήθεια. Ωστόσο, να θυμίσουμε πως πολλά παιδιά είναι στα αζήτητα ή φιλοξενούνται σε δομές και προς Θεού δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε το έργο όσων προσφέρουν επί σειρά ετών αγάπη και στοργή στις αθώες ψυχούλες.

Είναι όμως γεγονός πως πρέπει να γίνονται περισσότερες υιοθεσίες και παιδιά να βρίσκουν μια ζεστή αγκαλιά και ένα μέλλον με προοπτικές προκειμένου να γίνουν υγιείς και ευτυχισμένοι ενήλικες.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για την Κιβωτό του Κόσμου

Ο παρουσιαστής, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, έκανε μια καυστική τοποθέτηση στον αέρα της εκπομπής του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά: «Γίνεται χαμός. Ας πούμε και μια αλήθεια μια φορά. Τα πράγματα είναι λίγο τρομακτικά, είναι μια περίοδος που σκάνε μύτη όλα τα σκ@@α προς τα πάνω. Δεν ξέρεις και τι να πει πια, έρχονται τα χαστούκια δεξιά και αριστερά. Μακάρι όλα αυτά που συμβαίνουν, τα πολύ πολύ τρομακτικά και άσχημα, να μπορέσουν να αποτελέσουν μια αφορμή για να φτιάξουν κάποια άλλα πράγματα. Μπορούμε λίγο με τις υιοθεσίες να ανοίξουνε τα πλαίσια. Κάντε το, μπας και δούμε άσπρη μέρα. Το σύμπαν είναι εκεί και είναι πολύ σημαντικό κάτι ξέρει παραπάνω, το αποδεικνύει, μας λατρεύει», σχολίασε ο παρουσιαστής αναφορικά με τα ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα».

Τι δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κιβωτό του Κόσμου

Η έγκριτη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είπε μέσα από την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Ο πατήρ Αντώνιος αυτές τις ημέρες αντιμετωπίζει δυσκολίες. Δεν είμαστε εδώ για να κατακρεουργήσουμε αυτό το έργο των 24 ετών. Πραγματικά, υπάρχει φως γιατί 24 χρόνια τα παιδιά βρήκαν ελπίδα εκεί.Οι δύσκολες στιγμές είναι εδώ για να τις αναζητήσουμε και δεν είναι πάντα υπεύθυνος ένας. Το λέω αυτό γιατί είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός, μία εκπομπή γιατί και ένας από εμάς να είναι διαφορετικός δεν σημαίνει ότι όλο αυτό το βάρος το παίρνει η εκπομπή».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ