«Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθουν, θα περάσουν» – Το μήνυμα του πιλότου για την 28η Οκτωβρίου


Στην εορταστική ατμόσφαιρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το συγκινητικό μήνυμα του Σμηναγού Γεώργιου Σωτηρίου, πιλότου της ομάδας «ΖΕΥΣ», αγγίζει τις καρδιές όλων μας. Στο μήνυμά του κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, ο Σμηναγός δήλωσε ότι «οφείλουμε σε εκείνους που ήρθαν πριν από εμάς, σε όσους πέρασαν και σε όσους θα ακολουθήσουν». Κάλεσε να τιμηθούν οι θυσίες του παρελθόντος με ενότητα και αφοσίωση στην πατρίδα, επιδιώκοντας ένα φωτεινό μέλλον για τη χώρα μας.

Με τον χαιρετισμό «Χρόνια Πολλά Ελλάδα», ο Σμηναγός αναφέρθηκε με σεβασμό στο παρελθόν και ελπίδα για το μέλλον, ενισχύοντας το εθνικό αίσθημα των παρευρισκομένων και όλων των Ελλήνων. Σε ανταπόκριση, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου τίμησε τους ήρωες και τις Ένοπλες Δυνάμεις, που καθημερινά στηρίζουν και προστατεύουν την πατρίδα σε στεριά, θάλασσα και ουρανό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα έρθουν, θα περάσουν. Ας τιμήσουμε τις θυσίες του παρελθόντος με ενότητα και αφοσίωση στην πατρίδα. Προσβλέποντας σε ένα λαμπρό μέλλον. Χρόνια Πολλά Ελλάδα».



Η παρέλαση αυτή αποτελεί σύμβολο σεβασμού και ευγνωμοσύνης, καθώς ο ελληνικός λαός τιμά όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και συνεχίζει να εμπιστεύεται τους σημερινούς φύλακες της πατρίδας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ