Παρέμβαση του Δήμου Αθηναίων για το κλαμπ που σέρβιρε αλκοόλ σε μαθητές [ανακοίνωση]


Ο Δήμος Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά το νυχτερινό κέντρο στο οποίο διασκέδαζαν μαθητές λυκείου που συμμετείχαν σε εκδήλωση και κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Όπως γράφει η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Αθηναίων έχει επιληφθεί του θέματος που αφορά το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους. Θα προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τις πράξεις που διαπιστώθηκαν, σε συνεννόηση και με την Ελληνική Αστυνομία».

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, 8 μαθητές λυκείου που συμμετείχαν σε εκδήλωση, που διοργάνωσαν λύκεια της Αττικής, σε κέντρο διασκέδασης, ένιωσαν ξαφνική αδιαθεσία. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους ανήλικους και τους μετέφερε σε νοσοκομεία.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, συνελήφθη ο 20χρονος υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (27/10), με τους μαθητές να αρχίζουν να βγαίνουν από το κλαμπ. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκαν ασθενοφόρα, καθώς τα παιδιά είχαν σπασμούς από το αλκοόλ. Τους τέσσερις από τους οκτώ μαθητές μετέφεραν ασθενοφόρα στο νοσοκομείο επειδή ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι πήγαν με τους γονείς τους.

Μάλιστα, μια μαθήτρια χρειάστηκε να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σημειώνεται ότι συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Τη χοροεσπερίδα διοργάνωσε ιδιωτική εταιρεία εκδηλώσεων και προωθήθηκε στα 15μελή συμβούλια σχολείων της Αττικής. Τέλος, η ΕΛΑΣ ενημέρωσε τον Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να προχωρήσει σε σφράγιση του κλαμπ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ