Συγκλονίζει ο Λευτέρης Πανταζής: «Έχασα τη φωνή μου, οι γιατροί έλεγαν ότι θα μιλήσω σε έξι μήνες»


Ο Λευτέρης Πανταζής,  βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια της καριέρας του, όταν πριν από περίπου 12 χρόνια, λόγω έντονου άγχους και συναισθηματικής φόρτισης, υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Το αποτέλεσμα ήταν σοκαριστικό: έχασε πλήρως τη φωνή του, γεγονός που τον οδήγησε σε αγωνία και συναισθηματική κατάρρευση. Όπως εξομολογείται, οι σκέψεις του στο ιατρείο ήταν γεμάτες φόβο, ενώ η πρώτη αντίδραση ήταν να κλάψει, πιστεύοντας πως ίσως δεν θα τραγουδούσε ποτέ ξανά.

Η ενθάρρυνση των γιατρών και το «θαύμα»

Οι γιατροί του είχαν πει πως η ανάκτηση της ομιλίας θα χρειαζόταν τουλάχιστον έξι μήνες, ενώ το τραγούδι ήταν προγραμματισμένο να ξαναγίνει εφικτό μετά από έναν χρόνο. Ωστόσο, επτά ημέρες μετά το περιστατικό, ο Λευτέρης Πανταζής κατάφερε να μιλήσει ξανά, κάτι που ο ίδιος αποκαλεί «θαύμα». Η δύναμη της πίστης του, η στήριξη από την οικογένειά του και η αγάπη του κόσμου τον βοήθησαν σημαντικά, σύμφωνα με τον ίδιο, ώστε να ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία και να επιστρέψει στη σκηνή πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι αναμενόταν.

Η δύναμη της πίστης

Ο Λευτέρης Πανταζής, βαθιά συγκινημένος, μοιράστηκε ότι η πίστη του στον Θεό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάρρωσή του. Η σύνδεσή του με την εκκλησία και η προσωπική του προσφορά στους ανθρώπους της πίστης φαίνεται πως του προσέφεραν πνευματική ενίσχυση, ενώ η αγάπη των θαυμαστών του, όπως ανέφερε, ήταν καθοριστική για την ψυχολογική του ανάκαμψη και τη γρήγορη αποκατάσταση της φωνής του.

Με αυτή την περιπέτεια, ο Λευτέρης Πανταζής δίνει ένα δυνατό μήνυμα για τη σημασία της πίστης, της αγάπης και της ψυχικής δύναμης μπροστά στις δυσκολίες της ζωής.



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ