28η Οκτωβρίου: Ποια σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά


Η 28η Οκτωβρίου, εθνική εορτή και επίσημη αργία, οδηγεί στο κλείσιμο των περισσότερων καταστημάτων και σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, ορισμένες αλυσίδες εξακολουθούν να λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών με συγκεκριμένο ωράριο.

Η λίστα με τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ

  • ΑΒ Βασιλόπουλος (Shop&Go): Τα καταστήματα της σειράς Shop&Go της ΑΒ Βασιλόπουλος θα λειτουργούν από τις 08:00 έως τις 23:00.
  • OK Market: Τα καταστήματα της αλυσίδας OK Market θα παραμείνουν επίσης ανοιχτά τις ίδιες ώρες, δηλαδή 08:00 με 23:00, σε όλη την Ελλάδα.
  • Μασούτης στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Το κατάστημα της Μασούτης στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης θα είναι ανοιχτό από τις 07:00 έως τις 23:00 για όσους ταξιδεύουν ή βρίσκονται στην περιοχή.

Πώς αμείβεται η 28η Οκτωβρίου

Η εργασία σε ημέρα αργίας, όπως η 28η Οκτωβρίου, προβλέπει προσαύξηση 75% επί του ημερομισθίου. Ειδικότερα, εάν ο εργαζόμενος λαμβάνει ημερομίσθιο, θα λάβει το συνήθες ημερομίσθιο με την προσθήκη 75%. Για τους μηνιαία αμειβόμενους, ισχύουν παρόμοιες προσαυξήσεις, ανάλογα με το αν εργάζονται σε καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά την Κυριακή ή αν είναι εκτάκτως ανοιχτά λόγω της αργίας.

Τα υπόλοιπα καταστήματα της λιανικής θα παραμείνουν κλειστά, καθώς η ημέρα θεωρείται επίσημη αργία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ