28η Οκτωβρίου: Τροποποιήσεις στα ΜΜΜ & κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Στην Αθήνα, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, θα υπάρξουν αλλαγές στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς από τις πρωινές ώρες.

Συγκεκριμένα:

Κλείσιμο Σταθμού Σύνταγμα: Ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» θα παραμείνει κλειστός από τις 08:00, και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση μέχρι τη λήξη των εκδηλώσεων.
Τραμ Γραμμές 6 και 7: Στη γραμμή 6 του τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα», το τέρμα θα μεταφερθεί προσωρινά στον σταθμό «ΦΙΞ» από τις 08:00. Στη γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά», ο προσωρινός τερματικός σταθμός θα είναι το «ΣΕΦ» από τις 09:00.
Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο του Μετρό και του Τραμ αναμένεται μετά τη λήξη των παρελάσεων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Η Ελληνική Αστυνομία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση. Από τις 09:00 και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων θα κλείσουν:

  • Λεωφόροι Βασ. Αμαλίας και Βασ. Σοφίας (μεταξύ Βασ. Κωνσταντίνου και Πανεπιστημίου), καθώς και καθέτους τους.
  • Οδοί Πανεπιστημίου και Συγγρού (μεταξύ Αθ. Διάκου και Δ. Αρεοπαγίτου).
    Οδός Αθ. Διάκου σε όλο το μήκος της και οι κάθετες οδοί της.
  • Παρόμοιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Δήμο Πειραιά με κλείσιμο τμημάτων των οδών 34ου Πεζικού Συντάγματος, Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασ. Γεωργίου από τις 09:00 έως τις 14:00.

Οι οδηγοί καλούνται να αποφεύγουν τις συγκεκριμένες οδούς και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων​.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ