Τραγωδία στην Ορεστιάδα με δύο νεκρούς – Τούμπαρε αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες


Αστυνομικοί έκαναν σήμα στο όχημα να σταματήσει, αλλά ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του

Το πρωί του Σαββάτου, στην επαρχιακή οδό Μάνδρας – Μικρού Δερείου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό, πλην όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr τελικά το όχημα εντοπίσθηκε στην επαρχιακή οδό Μάνδρας – Μικρού Δερείου να έχει εκτραπεί της πορείας του και να έχει ανατραπεί σε παρακείμενο αγρό.

Από το ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ οκτώ μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων ο ένας τραυματίσθηκε επίσης θανάσιμα.

Άπαντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός – διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών είχε δηλωθεί κλοπή την 18-10-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων το ανωτέρω όχημα και τρία κινητά τηλέφωνα. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ