Έβαλε ένα κρεμμύδι στην κάλτσα της και κοιμήθηκε! Ο λόγος;


Έβαλε ένα κρεμμύδι στην κάλτσα της και κοιμήθηκε: Σίγουρα όλοι γνωρίζεται τα κρεμμύδια και το πόσο μπορούν να νοστιμίσουν ένα φαγητό

Με το κρεμμύδι επίσης μπορείτε να καθαρίσετε την σχάρα σας από λίπη. Τα κρεμμύδια ωστόσο φαίνεται να έχουν και θεραπευτικές ιδιότητες.

Η Jennifer Thompson ανήρτησε στο προσωπικό της blog την θεωρία πώς αν είσαι κρυωμένος, με πυρετό, γρίπη και τα σχετικά δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να βάλεις στις κάλτσες σου για ένα βράδυ ένα κρεμμύδι και να κοιμηθείς.

Βήμα 1: Κόψτε τα οργανικά κρεμμύδια σε φέτες (Λευκά ή Κόκκινα Κρεμμύδια)

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε οργανικά κρεμμύδια, επειδή είναι απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα και άλλες χημικές ουσίες που δεν θέλετε να κάθονται στα πόδια σας και να εισέρχονται στο αίμα σας όλη τη νύχτα. Απλά κόψτε τα κρεμμύδια σε επίπεδες φέτες , ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν στο κάτω μέρος του ποδιού σας (σαν μια πλατφόρμα), ώστε το κάτω μέρος των ποδιών σας να »βυθίζεται» στο κρεμμύδι ενώ κοιμάστε.

Έβαλε ένα κρεμμύδι στην κάλτσα της και κοιμήθηκε! Ο λόγος;
Έβαλε ένα κρεμμύδι στην κάλτσα της και κοιμήθηκε! Ο λόγος;

Βήμα 2: Τοποθετήστε τα κρεμμύδια στην κάλτσα σας κάτω από το πόδι σας (στο κάτω μέρος) και κοιμηθείτε

Καθώς κοιμάστε οι φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις του κρεμμυδιού εργάζονται μέσω του δέρματός σας (διαδερμική εφαρμογή) καθαρίζοντας το αίμα σας και σκοτώνοντας τα βακτήρια και τα μικρόβια, και απορροφώντας τις τοξίνες! Επίσης, βοηθούν στον καθαρισμό του αέρα στο δωμάτιό σας.

Εδώ είναι τα οφέλη από το να βάλετε ένα κομμάτι κρεμμυδιού στις κάλτσες σας (στο κάτω μέρος), ενώ κοιμάστε

Καθαρίζει το αίμα σας: Το φωσφορικό οξύ από τα κρεμμύδια, καθώς εφαρμόζεται και απορροφάται διαδερμικών, καθαρίζει το αίμα.

Σκοτώνει τα βακτηρίδια, τα μικρόβια και τους παθογόνους παράγοντες: Τα κρεμμύδια (και το σκόρδο) έχουν ισχυρά αντι-βακτηριακά και αντι-ιικά οφέλη!

Καθαρίζει τον αέρα: Αυτό το μικρό κομμάτι δύσοσμου κρεμμυδιού γύρω από τα πόδια σας θα καθαρίσει τον αέρα και θα κάνει τα πόδια σας να μυρίζουν καλύτερα και θα σας απαλλάξει από τις τοξίνες και τις χημικές ουσίες τραβώντας τες έξω από τα πόδια σας ενώ κοιμάστε.

Θα επωφεληθείτε, επίσης, από τα αποτελέσματα καθαρισμού του αέρα! Στην Αγγλία, αντιμετωπίζουν τις ιώσεις τεμαχίζοντας κρεμμύδια και αφήνοντάς τα στο δωμάτιο για να καθαρίσουν τον αέρα και να τους βοηθήσουν να μην είναι επιρρεπείς σε λοιμώξεις, γρίπη ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να τους βλάψει.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ