Ιράν: Η αντιεροπορική μας άμυνα αντιμετώπισε επιτυχώς την Ισραηλινή επίθεση


Σύμφωνα με το Ιράν, τα περισσότερα από τα χτυπήματα των Ισραηλινών απετράπησαν από την αντιεροπορική του ομπρέλα προστασίας 

Το Ιράν ανακοίνωσε ότι η αντιαεροπορική του άμυνα εντόπισε και αντιμετώπισε με επιτυχία την “επίθεση” του Ισραήλ, αν και πρόσθεσε ότι σε κάποιες περιοχές υπάρχουν “περιορισμένες ζημιές”.

Σε ανακοίνωσή της η ιρανική αντιαεροπορική άμυνα επεσήμανε ότι το Ισραήλ επιτέθηκε σε στρατιωτικά κέντρα στις επαρχίες της Τεχεράνης, του Κουζεστάν και του Ιλάμ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Προς τον σεβαστό λαό του Ιράν, αναφέρεται ότι, παρά τις προηγούμενες προειδοποιήσεις των αρχών της Ισλαμικής Δημοκρατίας προς το εγκληματικό και παράνομο σιωνιστικό καθεστώς να απέχει από κάθε τυχοδιωκτική ενέργεια, το παράνομο αυτό καθεστώς, σε μια προκλητική πράξη, στόχευσε στρατιωτικά κέντρα στις επαρχίες της Τεχεράνης, του Χουζεστάν και του Ιλάμ νωρίς σήμερα το πρωί.

Η επιθετική αυτή ενέργεια αναχαιτίστηκε και αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από τα ολοκληρωμένα συστήματα αεράμυνας της χώρας, με αποτέλεσμα να προκληθούν περιορισμένες ζημιές σε ορισμένες τοποθεσίες.

Η έκταση αυτού του περιστατικού ερευνάται επί του παρόντος. Στο πλαίσιο αυτό, το κοινό καλείται να διατηρήσει την αλληλεγγύη και την ψυχραιμία και ζητείται να παρακολουθούνται οι ειδήσεις που σχετίζονται με αυτά τα γεγονότα μέσω των εθνικών μέσων ενημέρωσης, αποφεύγοντας την προσοχή στις φήμες που διαδίδονται από τα εχθρικά μέσα ενημέρωσης.

Η Πολεμική Αεράμυνα της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ