ΗΠΑ: «Σμήνος» UFO κοντά σε αμερικανική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας


Οι περίεργες περιπτώσεις στην Ιντιάνα έρχονται μόλις εβδομάδες μετά την εμφάνιση νέων κυβερνητικών αρχείων για άλλα κύματα «UFO» κοντά σε στρατιωτικές τοποθεσίες,

Αναστάτωση επικρατεί σε περιοχή των ΗΠΑ, μετά τις θεάσεις περίεργων αντικειμένων στον ουρανό, με τους λάτρεις να κάνουν λόγω για UFO.

Κάτοικοι στην Ιντιάνα, είδαν σμήνη από γρήγορα κινούμενες λαμπερές σφαίρες στον ουρανό, κοντά σε μια βάση της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δεκάδες άνθρωποι στο Κοκόμο, το οποίο βρίσκεται μόλις 13 μίλια νότια της κοινής αεροπορικής βάσης Γκρίσομ, ανέφεραν ότι είδαν αιωρούμενα φώτα που τρεμοπαίζουν να εξαφανίζονται στον αέρα.

Οι παράξενες θεάσεις, οι περισσότερες που αναφέρθηκαν στις 7 Οκτωβρίου, απηχούν πρόσφατα κύματα UFO κοντά σε στρατιωτικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Κοινής Βάσης Langley-Eustis στη Βιρτζίνια , όπου οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι είδαν «κόκκινα, πράσινα και λευκά φώτα» που αναβοσβήνουν και «κινούνταν με γρήγορες ταχύτητες».

Τα μυστηριώδη αντικείμενα στην Ιντιάνα, ωστόσο, κοινοποιήθηκαν από πολίτες στο Διαδίκτυο, όπου οι ειδικοί στάθμισαν για να προσδιορίσουν την πηγή.

Κάποιοι πρότειναν ότι τα φώτα ήταν φωτοβολίδες που έπεσαν από αεροπλάνα, πιθανώς στρατιωτικά σκάφη – αλλά ένας μάρτυρας μοιράστηκε στοιχεία από ραντάρ μετεωρολογικών συνθηκών doppler για ένα «τεράστιο ορθογώνιο» UFO με ένα «σαφώς καθορισμένο ωστικό κύμα ατμού» που παρατηρήθηκε το επόμενο πρωί, 8 Οκτωβρίου.

Δεν έχει δοθεί δημόσια εξήγηση από το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ για τα UFO, τα οποία εμφανίζονταν τόσο ως κοκκινωπό-πορτοκαλί σφαίρες που αιωρούνταν στον ουρανό, όσο και ως μια λευκή σφαίρα που έκανε ζιγκ-ζαγκ σε έναν γρήγορο ελιγμό.

Οι περίεργες περιπτώσεις στην Ιντιάνα έρχονται μόλις εβδομάδες μετά την εμφάνιση νέων κυβερνητικών αρχείων για άλλα κύματα UFO κοντά σε στρατιωτικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων 17 νυχτών τον Δεκέμβριο του 2023, όταν σμήνη «UFO» εντοπίστηκαν πάνω από τη βάση του Λάνγκλεϊ.

Αυτές οι θρασύδειλες διεισδύσεις πάνω από το Λάνγκλεϊ – όπου βρίσκονται τουλάχιστον τα μισά μαχητικά stealth F-22 Raptor της Πολεμικής Αεροπορίας – οδήγησαν σε δύο εβδομάδες έκτακτων συναντήσεων στον Λευκό Οίκο.

Μέχρι σήμερα, τα μυστηριώδη UFO του Langley έχουν διαφύγει την ταυτοποίηση από το Πεντάγωνο, την αστυνομία και ακόμη και το ερευνητικό αεροπλάνο μεγάλου υψόμετρου της NASA, το WB-57F , που κλήθηκε να διερευνήσει.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ