Λαμία: Απειλούσε ότι θα σκοτώσει την γυναίκα του και θα αυτοκτονήσει


Το δικαστήριο της πόλης καταδίκασε σε 10 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολήτ ον άνδρα, ενώ του απαγορεύθηκε να πλησιάζει τη σύζυγό του

Στα δικαστικά έδρανα οδηγήθηκε 51χρονος, που φέρεται να απείλησε ότι θα σκοτώσει την 44χρονη συζυγό του και θα αυτοκτονήσει, όταν εκείνη του ζήτησε διαζύγιο.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, το ενδοοικογενειακό επεισόδιο ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου όταν 44χρονη του ζήτησε διαζύγιο. Συνεχίσθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι, όταν εκείνος της ζήτησε να ελέγξει το κινητό της, αλλά και να φύγει από το σπίτι αφού ήταν επιθυμία της να χωρίσουν.

Στο τελευταίο επεισόδιο ήταν μπροστά και ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας 19 ετών. Τότε φέρεται να της είπε ότι θα τη σκοτώσει και μετά θα σκοτωθεί κι εκείνος. Το ζευγάρι κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, όπου και συνελήφθη ο 51χρονος για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την σύζυγο πάντως ο άνδρας έχει προϊστορία ενδοοικογενειακής βίας, καθώς όπως είπε και στο παρελθόν, όταν τα τρία τους παιδιά ήταν μικρά, την χτυπούσε αλλά τότε δεν τον είχε καταγγείλει. Για τα ξεσπάσματά του και τα σε βάρος της επεισόδια, σύμφωνα με την ίδια, οφείλονται στη ζήλια του, καθώς ανέκαθεν την κατηγορούσε ότι είχε κι άλλους άνδρες.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον 51χρονο ποινή φυλάκισης 10 μηνών με 3ετη αναστολή. Του επέβαλε όμως ως όρο την απομάκρυνσή του από τη συζυγική εστία και να μην προσεγγίζει την 44χρονη σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ