Μαντζουράνης: «Ο Τσίπρας είναι ώριμος και ρεαλιστής – Δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη»


Τι σχολίασε για τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα 

Ο Γιάννης Μαντζουράνης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις λειτουργίες του κόμματος, στις αρμοδιότητες της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και για το καταστατικό. Τέλος, έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα.

Αναφερόμενος στις υποψηφιότητες, ο κ. Μαντζουράνης τόνισε ότι η Κεντρική Επιτροπή εισηγείται τα ονόματα των υποψηφίων που πληρούν τα κριτήρια που θέτει το κόμμα, με το συνέδριο να έχει την αρμοδιότητα να εγκρίνει ή να απορρίπτει τις υποψηφιότητες αυτές. «Το συνέδριο εγκρίνει, αυτό λέει το καταστατικό» υπογράμμισε.

Έδωσε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης δεν πληροί τα απαραίτητα κριτήρια για την προεδρία του κόμματος, καθώς «δεν σέβεται το καταστατικό» και «η συμπεριφορά του είναι ξένη με τις αρχές και τις αξίες ενός δημοκρατικού κόμματος». Ο ίδιος θεωρεί πιθανό να θέσει ο κ. Κασσελάκης στο συνέδριο ζητήματα όπως η ακύρωση της απόφασης μομφής και η υποψηφιότητά του, ωστόσο τόνισε ότι το συνέδριο «δεν μπορεί να αποφασίσει τα πάντα» καθώς λειτουργεί στο πλαίσιο του καταστατικού.

Τέλος, έκανε αναφορά στην εκδήλωση του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε «έναν ώριμο και ρεαλιστή πολιτικό», επισημαίνοντας πως «δεν έχει πει την τελευταία του λέξη ακόμα».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ