Τρίπολη: Χειροπέδες σε δύο ανήλικα αδέρφια για επίθεση σε 14χρονο – Συνελήφθη και ο πατέρας τους


Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο αδελφών με τις κατηγορίες της εξύβρισης, της απειλής και της σωματικής βλάβης, αλλά και του πατέρα τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στην Τρίπολη δύο ανήλικοι επιτέθηκαν σε 14χρονο συμμαθητή τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο μαθητές, β και γ γυμνασίου, εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν τον 14χρονο συμμαθητή τους, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες το περιστατικό συνέβη σε διάλειμμα και έγινε «για ασήμαντη αφορμή».

Στο νοσοκομείο ο 14χρονος μαθητής

Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό, ένας 14χρονος μαζί με τον 13χρονο αδελφό του, μαθητές της β και γ γυμνασίου αντίστοιχα, μαζί με ακόμη έναν συμμαθητή τους προσέγγισαν τον 14χρονο συμμαθητή τους που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου, σε διάλειμμα. Τον έβρισαν τον απείλησαν και τον έσπρωξαν στο έδαφος.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε, ενώ στη συνέχεια συνοδευόμενο από την μητέρα του πήγε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και κατήγγειλε το συμβάν.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο αδελφών με τις κατηγορίες της εξύβρισης, της απειλής και της σωματικής βλάβης, αλλά και του πατέρα τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ