Ο πρώτος influencer γάτος της Ελλάδας σαρώνει στα social media [εικόνες]


Ο Σίμπα, ένας γάτος 2,5 ετών από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, έχει γίνει ο πρώτος και πιο αναγνωρίσιμος influencer γάτος στην Ελλάδα, με εκατομμύρια προβολές στα social media. Οι βιντεοσκοπημένες του περιπέτειες, όπως οι «Σκέψεις μιας γάτας», όπου εκφράζει με χιουμοριστικά «συννεφάκια σκέψης» τις καθημερινές του ανησυχίες, έχουν φτάσει να ξεπερνούν τις πέντε εκατομμύρια προβολές, σύμφωνα με την μάνατζέρ του, Μαρία Σωσάνογλου.

Ο Σίμπα και οι αγαπημένες του συνήθειες

Στα βίντεο που έχουν γίνει viral, ο Σίμπα αναρωτιέται για το φαγητό, τον ύπνο και το παιχνίδι, ενώ είναι γνωστός για το χιούμορ του και την αγάπη του για τις κάμερες, με πολλές λήψεις να τον δείχνουν να παίζει με τον φακό. Ωστόσο, όπως κάθε γάτος, λατρεύει και τον ύπνο, γεγονός που συχνά καθυστερεί τα γυρίσματα, καθώς οι δημιουργοί των βίντεο περιμένουν να ξυπνήσει και να συνεχίσει την ημέρα του.

Διακρίσεις και διεθνή αναγνώριση

Η φήμη του Σίμπα έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, με προτάσεις ακόμη και για κινηματογραφικές παραγωγές, γεγονός που μπορεί να τον οδηγήσει σε μια προσωρινή μετακόμιση στην Αμερική. Παράλληλα, κέρδισε πρόσφατα τον τίτλο της «πιο καλοζωισμένης γάτας σπιτιού παγκοσμίως» σε φεστιβάλ γάτας στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας τη φροντίδα και την αγάπη που του προσφέρει η οικογένειά του.

Το μέλλον του Σίμπα και νέες περιπέτειες

Ο Σίμπα συνεχίζει να ενθουσιάζει το κοινό του με νέα βίντεο, όπως το «Ο Σίμπα είναι λουλουδοφάγος», όπου εμφανίζεται να παίζει με λουλούδια, μια από τις αγαπημένες του ασχολίες. Επιπλέον, έχει κερδίσει τους νέους και ως τραγουδιστής, με την τεχνολογία να του δίνει τη δυνατότητα να «ερμηνεύει» δημοφιλή τραγούδια με χιουμοριστικούς στίχους, προσφέροντας διασκέδαση σε χιλιάδες followers.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ