Η εργασία του Trump στα McDonald’s εκτόξευσε την προπώληση του FreeDum Fighters στις 250.000$


Η παράσταση του Ντόναλτ Τραμπ στα McDonald’s

Η προπώληση του νέου PolitiFi κρυπτονομίσματος, FreeDum Fighters ($DUM), δεν ξεκίνησε μόνο δυναμικά, αλλά μέσα σε έξι ημέρες κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 250 χιλιάδες δολάρια, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον ολόκληρης της αγοράς.

Το νέο αυτό meme coin προσφέρει μια χιουμοριστική εκδοχή των εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, παρουσιάζοντας τους δύο υποψήφιους με έναν μοναδικό τρόπο. Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, παίρνει τη μορφή του MAGATRON, ενώ η Αντιπρόεδρος Kamala Harris μεταμορφώνεται στην Kamacop 9000. Μάλιστα, με τον ντόρο γύρω από το Cosplay του Τραμπ στα McDonald’s, η δημοτικότητα του νέου αυτού κρυπτονομίσματος εκτοξεύτηκε!

Αγοράστε το $DUM στην προπώληση

Η παράσταση του Ντόναλτ Τραμπ στα McDonald’s

Στις 20 Οκτωβρίου, ο Trump φόρεσε μια ποδιά και άρχισε να σερβίρει μπέργκερ και τηγανητές πατάτες σε υποστηρικτές του σε ένα McDonald’s drive-thru στην Πενσυλβάνια. Στόχος του να παρουσιαστεί ως «ο απλός άνθρωπος» στους ψηφοφόρους του, κάτι που ακολούθησε ισχυρισμούς της Kamala Harris ότι δούλευε σε McDonald’s όταν σπούδαζε στο Χάρβαρντ.

trump.jpg

Ωστόσο, η κίνηση αυτή του Trump είχε αρνητικά αποτελέσματα. Απέτυχε να δώσει σαφείς απαντήσεις σε ερωτήσεις για την αύξηση του ομοσπονδιακού κατώτατου μισθού, ενώ η αλυσίδα fast-food αποστασιοποιήθηκε από τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Παρά τα προβλήματα της προεκλογικής εκστρατείας, οι υποστηρικτές του Trump στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων παραμένουν πιστοί σε αυτόν. Ειδικότερα, στην πλατφόρμα Polymarket, οι επενδυτές δίνουν στον Trump 63.3% πιθανότητες να κερδίσει, έναντι 36.5% για την Harris. Το προβάδισμα αυτό φαίνεται και στο FreeDum Fighters, όπου ο MAGATRON ξεπερνά την Kamacop 9000 με ποσοστό 75% έναντι 25%.

Το FreeDum Fighters φέρνει την απόλυτη εκλογική αναμέτρηση Magatron Vs Kamacop

Οι επενδυτές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη σύγκρουση ανάμεσα στον MAGATRON και την Kamacop 9000 μπορούν να συμμετάσχουν στην προπώληση του FreeDum Fighters. Η τιμή του κρυπτονομίσματος $DUM ανέρχεται αυτήν τη στιγμή σε 0,00005 δολάρια, με μόλις μία μέρα πριν το επόμενο στάδιο όπου η αξία του token θα αυξηθεί.

Μάλιστα, με την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση του $DUM στην προπώληση, θεωρούμε ότι μια επένδυση από νωρίς θα μπορούσε να οδηγήσει σε αρκετά υψηλές αποδόσεις μέχρι την ημέρα των εκλογών. Άλλωστε, πέρα από τις υψηλές προοπτικές για άνοδο στην τιμή του, το FreeDum Fighters προσφέρει στους επενδυτές και τη δυνατότητα να ποντάρουν τα $DUM tokens τους, υποστηρίζοντας τον MAGATRON ή την Kamacop.

Παρά την υψηλή απόδοση της Kamacop 9000 στο 1.794% APY, οι περισσότεροι προτιμούν να υποστηρίξουν τον MAGATRON, του οποίου οι αποδόσεις έχουν μειωθεί στο 426% APY. Κάτι που πιστεύουμε ότι βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη δημοτικότητα του Trump στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Γιατί να επενδύσει κανείς στο $DUM;

Το $DUM δεν περιορίζεται μόνο στην εκλογική αναμέτρηση MAGATRON εναντίον Kamacop 9000. Το έργο προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για συμμετοχή σε μια ιδιαίτερα διασκεδαστική κοινότητα, μέσω της οποίας οι συμμετέχοντας μπορούν να κερδίσουν σημαντικές ανταμοιβές.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων $DUM έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν τα tokens τους για τις ελκυστικές αποδόσεις που προαναφέραμε, καθώς και να συμμετάσχουν σε διάφορα εκλογικά debates και δραστηριότητες, οι οποίες θα τους επιφέρουν ανταμοιβές στα κρυπτονομίσματα του έργου.

Η συνολική διαθεσιμότητα του $DUM ανέρχεται σε 270 δισεκατομμύρια tokens, τα οποία κατανέμονται στους παρακάτω τομείς:

  • 40% για την προπώληση
  • 20% για το ποντάρισμα (staking)
  • 20% για τη ρευστότητα στα ανταλλακτήρια
  • 10% για τις ανταμοιβές των debates
  • 10% για την προώθηση και ανάπτυξη του έργου

Αγορά FreeDum Fighters στην προπώληση

Η αγορά FreeDum Fighters μπορεί να γίνει με ασφάλεια, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έργου. Συγκεκριμένα, το έργο έχει υποβληθεί σε έλεγχο ασφαλείας από τις εταιρείες Coinsult και SolidProof, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του κώδικα των συμβολαίων του.

presale.jpg

Επιπρόσθετα, με τη δυνατότητα αγοράς του $DUM token σε διάφορες αλυσίδες blockchain, η συμμετοχή στην προπώληση γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τη σελίδα της προπώλησης, να συνδέσετε το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων που διαθέτετε, όπως το Best Wallet και να ανταλλάξετε μερικά κρυπτονομίσματα για $DUM.

Επιλέξτε το δίκτυο που σας εξυπηρετεί καλύτερα καθώς και το αν θέλετε να ποντάρετε τα tokens σας ώστε να επωφεληθείτε από τις παθητικές ανταμοιβές του έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στα κοινωνικά προφίλ του έργου.

Αγοράστε το $DUM στην προπώληση

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ