Viral λάμπα-κρουασάν από το Temu – Πραγματικός εφιάλτης


Μια TikToker, η Neta Murphy, προκάλεσε αίσθηση στα κοινωνικά δίκτυα όταν παρήγγειλε από το Temu μια λάμπα σε σχήμα κρουασάν για δώρο, αλλά δεν περίμενε αυτό που θα ανακάλυπτε. Μόλις έφτασε η λάμπα στο σπίτι της, τα μυρμήγκια περπατούσαν πάνω της, κάτι που την έκανε να αναρωτηθεί γιατί αυτά τα έντομα ενδιαφέρονταν για ένα… ψεύτικο κρουασάν. Αποφασίζοντας να ερευνήσει, έκοψε τη λάμπα και έμεινε άναυδη όταν συνειδητοποίησε ότι περιείχε πραγματικό κρουασάν, καλυμμένο με ρητίνη​.

Η εν λόγω λάμπα έγινε αμέσως viral στο TikTok, με χρήστες να απαιτούν εξηγήσεις από το Temu, ενώ άλλοι αστειεύονταν για την αυθεντικότητα των προϊόντων τους. Στην πραγματικότητα, η λάμπα-κρουασάν αποτελεί μάλλον απομίμηση των έργων της Γιαπωνέζας καλλιτέχνιδας Yukiko Morita, η οποία φτιάχνει παρόμοια φωτιστικά χρησιμοποιώντας αληθινό ψωμί, το οποίο σκαλίζει και διατηρεί με ρητίνη και αντιμυκητιασικά​.

@froginahatgirlPls explain temu♬ original sound – froginahatgirl

Αυτά τα ιδιαίτερα φωτιστικά, όπως η λάμπα της Morita, μπορούν να κοστίζουν έως και 92 λίρες, ενώ η έκδοση από το Temu πωλείται για μόλις 8,99 λίρες, προσφέροντας μια προσιτή, αλλά παράξενη επιλογή για δώρο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ