Φωτιά σε Ιρανικό πυρηνικό εργοστάσιο στο Καράτζ – Οι πρώτες πληροφορίες [βίντεο]


Φωτιά ξέσπασε στο πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στο Καράτζ του Ιράν, σύμφωνα με αναφορές των ισραηλινών μέσων ενημέρωσης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πυρκαγιά που προκλήθηκε εντός του εργοστασίου, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί η έκταση των ζημιών ή η αιτία του συμβάντος.

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές

Παρόλο που η είδηση αναμεταδόθηκε από ισραηλινές πηγές και ακτιβιστές κατά του καθεστώτος της Τεχεράνης, τα επίσημα ιρανικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια δήλωση ή αναφορά για το συμβάν. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν παραμένουν ανεπίσημες, καθώς δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επιβεβαίωση από τις ιρανικές αρχές.

Το πυρηνικό εργοστάσιο στο Καράτζ βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνών συζητήσεων για την ιρανική πυρηνική ενέργεια και έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε ζητήματα ασφαλείας και διαρροές, που έχουν τραβήξει την προσοχή της διεθνούς κοινότητας. Η νέα αυτή πυρκαγιά έρχεται να ενισχύσει τις ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και τις λειτουργικές υποδομές του Ιράν.

Η πυρκαγιά παραμένει υπό έρευνα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες παραμένουν ελλιπείς. Παράλληλα, το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το Ιράν, αυξάνει το μυστήριο γύρω από την ακριβή φύση του συμβάντος. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή απώλειες.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ