Ηνωμένες Πολιτείες: Ζευγάρι θέλει να ζήσει μέχρι τα… 150 – «Αυτό είναι το μυστικό»


Παντρεμένο ζευγάρι από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ισχυρίζεται ότι έχει βρει το μυστικό για να ζήσει μέχρι τα… 150. Πλέον, αφιερώνουν χρόνο για να μοιράζονται με τον υπόλοιπο κόσμο τα μυστικά τους.

Η Κέιλα Μπαρνς – Λεντζ, ηλικίας 33 ετών και ο Γουόρεν Λεντζ, ηλικίας 36 ετών, που ζουν στο Κλίβελαντ είναι παντρεμένοι για έναν χρόνο έπειτα από σχέση εννέα μηνών. Αγαπιούνται τόσο πολύ, που έχουν βάλει στόχο να ζήσουν μέχρι τα… βαθιά γηρατειά, κάτι που λένε ότι μπορούν να πετύχουν, «βελτιστοποιώντας το μυαλό και το σώμα τους».

https://www.instagram.com/reel/DBUIDMrvoL7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ξυπνούν πριν να ξημερώσει, εναλλάσσονται σε έναν υπερβαρικό θάλαμο, τρώνε δείπνο στις 17:30 το απόγευμα και πάνε για ύπνο μέχρι τις 21:00, όπως ανέφεραν για το καθημερινό τους πρόγραμμα, μιλώντας στον Guardian. Η Κέιλα, συνιδιοκτήτρια της Longevity Clinic LYV the Wellness Space και ο άνδρας της που εργάζεται στο γραφείο μάρκετινγκ, αρχίζουν τη μέρα τους με παλμική θεραπεία ηλεκτρομαγνητικού πεδίου (PEMF) που διεγείρει τα κύτταρα και μειώνει τη φλεγμονή. Ύστερα γυμνάζονται, κάνουν μία βόλτα με την ανατολή του ηλίου και απολαμβάνουν ένα βιολογικό πρωινό, ακολουθούμενες από βουτιές σε κρύο νερό και εναλλάξ στον υπερβαρικό τους θάλαμο, έναν χώρο υπό πίεση όπου ο άνθρωπος εισπνέει καθαρό οξυγόνο, που μπορεί να βοηθήσει το σώμα να θεραπεύσει και να… γιατρέψει κάθε ασθένεια.

Το ζευγάρι γνωρίσθηκε σε μία εφαρμογή γνωριμιών και δεν έχασε χρόνο, αναδεικνύοντας τη σημασία της υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. «Η υγεία αναπτύχθηκε αμέσως», ανέφερε η Κέιλα. Στη συνέχεια, έστειλε στον Γουόρεν ακόμη ένα τεστ για να συμπληρώσει, οι οποίες περιλάμβαναν εξέταση εντέρου, γενική εξέταση αίματος, γενετική αλλά και τοξικολογική εξέταση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ