Επίθεση στην Τουρκία: Ο υπουργός άμυνας έδειξε το PKK


Λόγο για ποταπή και άτιμη επίθεση έκανε ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας 

ο Υπουργός Αμύνας της Τουρκίας Yaşar Güler είπε ξεκάθαρα πως πίσω από την επίθεση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/10) στις εγκαταστάσεις της αεροδιαστημικής βιομηχανίας βρίσκονται μέλη του PKK

«Σήμερα, προσπάθησαν να διαταράξουν την ειρήνη του έθνους μας κάνοντας μια ποταπή και άτιμη επίθεση στις εγκαταστάσεις μας στο TUŞAŞ, όπως κάνουν πάντα. Δίνουμε σε αυτά τα άτιμα μέλη του PKK την τιμωρία που τους αξίζει κάθε φορά , αλλά δεν γίνονται σοφότεροι, επαναλαμβάνω αυτό που λέω πάντα, μέχρι να εξαλειφθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης , μην ανησυχείς» είπε χαρακτηριστικά.

Tην ίδια ώρα, συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης (23/10) στις εγκαταστάσεις της αεροδιαστημικής βιομηχανίας στην Τουρκία.

Σε νέα δήλωση Τύπου στην Άγκυρα, ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια σημείωσε ότι εξουδετερώθηκαν 2 τρομοκράτες, 1 γυναίκα και 1 άνδρας και πρόσθεσε: «Η ταυτοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα μοιραστούμε ποια τρομοκρατική οργάνωση είναι».

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των θυμάτων αυξήθηκε σε 7, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 22. Ο υπουργός Yerlikaya ανέφερε ότι 3 από τα 22 άτομα που τραυματίστηκαν στην τρομοκρατική επίθεση στις εγκαταστάσεις του TAI στο Kahramankazan είναι σε σοβαρή κατάσταση.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ