Ηράκλειο: «Πιάστηκαν» στα χέρια μετά το τροχαίο –  Τον έσπρωξε στο δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο


Καταπέλτης ο εισαγγελέας σε βάρος του 24χρονου για το απίστευτο περιστατικό μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (22/10) στο κέντρο του Ηρακλείου όπου ένα άτομο τραυματίστηκε μετά από καυγά που ξεκίνησε μεταξύ των οδηγών εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος που είχε προηγηθεί.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην πλατεία Κορνάρου όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο. Οι δύο οδηγοί μετά τη σύγκρουση των οχημάτων ξεκίνησαν τον καυγά.

Πάνω στον καυγά ο 24χρονος οδηγός του αγροτικού έσπρωξε τον 27χρονο δικυκλιστή με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο οδόστρωμα. Εκείνη την ώρα περνούσε ένα αυτοκίνητο που δεν τον είδε και τον πάτησε στο πόδι.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 27χρονο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο 27χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος στο πόδι. Οι

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 24χρονο ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης

Ο 24χρονος νωρίτερα σήμερα παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 31 Οκτωβρίου, με την εισαγγελέα της έδρας του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, να κατακεραυνώνει τον 24χρονο κατηγορούμενο καθώς η ζωή ενός ανθρώπου τέθηκε σε κίνδυνο για ασήμαντη αφορμή, όπως είπε χαρακτηριστικά. «Δεν έφταιγα εγώ» υποστήριξε ο κατηγορούμενος. «Με τράκαρε και από πάνω ζήτησε το λόγο με απειλές… έχω μαρτυρες γι’ αυτό» είπε, με την εισαγγελέα να είναι ιδιαιτέρως καυστική για τον τρόπο που ενήργησε με τα γνωστά αποτελέσματα.

Με πληροφορίες από cretapost.gr, cretalive.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ