Εκκλησία της Αλβανίας για τον πόλεμο στην Γάζα: Είναι ανάγκη να επιτευχθεί άμεση κατάπαυση του πυρός


«Τα εμπλεκόμενα μέρη οφείλουν να επιδείξουν σύνεση και λογική, προτάσσοντας την αξία του κάθε ανθρώπου και την ειρηνική συνύπαρξη, αντί για τη συνεχιζόμενη βία με τις ανυπολόγιστες συνέπειες», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Εκκλησίας.

Μέσω ανακοίνωσης της η Εκκλησία της Αλβανίας κάνει λόγο για την αναγκαιότητα να επιτευχθεί άμεσα η κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, μιλώντας για τραγικές εχθροπραξίες που μαίνονται για περισσότερο από ένα χρόνο στην περιοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι φρικαλεότητες στη Γάζα, με τα δεκάδες χιλιάδες θύματα, επί το πλείστον αθώους αμάχους, παιδιά, ηλικιωμένους, ασθενείς, προκαλούν βαθιά οδύνη. Είναι ανάγκη να επιτευχθεί άμεση κατάπαυση του πυρός. Τα εμπλεκόμενα μέρη οφείλουν να επιδείξουν σύνεση και λογική, προτάσσοντας την αξία του κάθε ανθρώπου και την ειρηνική συνύπαρξη, αντί για τη συνεχιζόμενη βία με τις ανυπολόγιστες συνέπειες. Οι αλλεπάλληλες αντεκδικήσεις, δεν λύνουν το πρόβλημα. Όλες οι μεγάλες δυνάμεις οφείλουν να συμβάλουν στη διέξοδο από την καταστροφική αυτήν ανθρώπινη και οικολογική τραγωδία.»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ