Ουαλία: Της άνοιξε το κεφάλι με φτυάρι – «Κόλαση» η ζωή ζευγαριού από εφιαλτική γειτόνισσα


Πλάνα από τη στιγμή της επίθεσης στη γειτόνισσά της με το φτυάρι και τις προσπάθειες περαστικών να την «αφοπλίσουν»

Εφιάλτης είχε γίνει η ζωή ενός ζευγαριού από τη γειτόνισσά τους, καθώς δέχθηκαν σειρά επιθέσεών της, με διάφορα επικίνδυνα «όπλα», τόσο μέσα, όσο κι έξω από το σπίτι τους στο Μονμαουθσάιρ της Ουαλίας.

Στα πλάνα, που κυκλοφόρησε η αστυνομία στο X, η 59χρονη Πόλα Άτγουντ Ρις, φαίνεται με ένα μπλε μπλουζάκι να πλησιάζει μια γυναίκα που στέκεται κοντά σε έναν φράκτη κρατώντας ένα φτυάρι και στα δύο της χέρια.

Στη συνέχεια, η πρώην αστυνομικός σηκώνει το εργαλείο κηπουρικής και χτυπάει τη γυναίκα, καθώς ένας οδηγός που περνάει, σταματάει βλέποντας την επίθεση.

Ο Άτγουντ Ρις, στη συνέχεια σηκώνει ξανά το φτυάρι και να το χτυπά με δύναμη πάνω στο θύμα της, προτού παρέμβει άλλος περαστικός.

Ο οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητό του και παίρνει το φτυάρι από το χέρι της καθώς το θύμα πέφτει στο έδαφος στα τέσσερα, πασχίζοντας να σηκωθεί.

Η 59χρονη προηγουμένως είχε προκαλέσει ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Όταν η αστυνομία έφτασε στο περιστατικό η 59χρονη αντιστάθηκε σθεναρά.

Της εξωτερικής επίθεσης, είχε προηγηθεί εισβολή στο σπίτι του ζευγαριού με την 59χρονη να γρονθοκοπεί τη γυναίκα, Ζακλίν Τικέ, 69 ετών, στο πρόσωπο, σπάζοντας τη μύτη της και καταφέροντάς της μαχαιριές στα χέρια, ενώ χτύπησει στο κεφάλι τον 70χρονο σύζυγό της, Κρις.

Η Άτγουντ Ρις, τους είπε ότι επρόκειτο να σκοτώσει το ζευγάρι τους. Στη συνέχεια η επίθεση συνεχίστηκε έξω από το μπροστινό μέρος του σπιτιού του ζευγαριού.

Η Άτγουντ Ρις, η οποία συνελήφθη μετά την επίθεση με το φτυάρι, ομολόγησε την ενοχή της και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια και δύο μήνες κάθειρξη, ενώ έχει και προηγούμενες καταδίκες.

Κατά την ακροαματική διαδικασία αποκαλύφθηκε πως πάσχει από PTSD αφού υπηρέτησε ως αξιωματικός στην αστυνομία της Νότιας Ουαλίας, ενώ δεν έγιναν γνωστό τα κίνητρα της επίθεσής της στο ζευγάρι.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ