Κίνηση τώρα: Μεγάλα προβλήματα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες με το καλημέρα


Κίνηση τώρα: Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου. Ο Κηφισός, γνωστός για την πυκνή κυκλοφορία, παρουσιάζει μεγάλες ουρές και στα δύο ρεύματα, με τους οδηγούς να υποφέρουν από καθυστερήσεις χιλιομέτρων.

Κηφισός και Κηφισίας στο «κόκκινο»

Η κυκλοφοριακή συμφόρηση συνεχίζεται και στην Κηφισίας, κυρίως στο ρεύμα ανόδου, ενώ στο κέντρο της Αθήνας τα προβλήματα εντείνονται στη Βασιλίσσης Σοφίας, ιδίως στο ύψος του Χίλτον. Παρόμοια εικόνα καταγράφεται και στη Συγγρού, με το ρεύμα ανόδου να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Αυξημένη κίνηση σε κύριους δρόμους

Πέραν του Κηφισού, αυξημένη κίνηση καταγράφεται στη λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου, από Δαφνί έως τα Διυλιστήρια, όπως και στην Αθηνών-Λαμίας, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στο τμήμα από τον κόμβο Καλυφτάκη έως τη Λ. Αθηνών. Επίσης, η λεωφόρος Αλεξάνδρας και η Κατεχάκη παρουσιάζουν σοβαρές καθυστερήσεις.

Καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας, 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 20΄-25΄από Δημοκρατίας έως Κηφισίας.

Προβλήματα σε επιπλέον σημεία

Οι οδηγοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες και σε άλλες κεντρικές αρτηρίες, όπως η λεωφόρος Γαλατσίου, η Καλλιρόης, αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναζητήσουν εναλλακτικές διαδρομές όπου αυτό είναι εφικτό, ώστε να αποφύγουν το έντονο μποτιλιάρισμα που πλήττει το λεκανοπέδιο​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ