Ο πιο σύντομος γάμος του κόσμου – Διαζύγιο μόλις σε τρία λεπτά


Ένα ζευγάρι από το Κουβέιτ κατέρριψε όλα τα ρεκόρ με τον πιο σύντομο γάμο στην ιστορία, που διήρκεσε μόλις τρία λεπτά. Η αιτία του διαζυγίου ήταν μια ατάκα του γαμπρού, που χλεύασε τη νύφη αμέσως μετά την τελετή. Η νύφη, σκόνταψε κατά την έξοδο από το δικαστήριο και ο γαμπρός, αντί να τη βοηθήσει, την αποκάλεσε «ηλίθια». Αυτό ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει την οργή της, και ζήτησε άμεσα την ακύρωση του γάμου.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελετής στο δικαστήριο, όταν το ζευγάρι δεν πρόλαβε καν να βγει καν από το κτήριο. Η νύφη, νιώθοντας βαθιά προσβεβλημένη από τη συμπεριφορά του γαμπρού, αποφάσισε να τερματίσει τον γάμο χωρίς δεύτερη σκέψη. Σύμφωνα με αναφορές, το δικαστήριο επικύρωσε το διαζύγιο σε χρόνο-ρεκόρ, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους και τα social media να σχολιάζουν με έκπληξη.

Το συμβάν έγινε αντικείμενο σχολιασμού σε πλατφόρμες όπως το X (πρώην Twitter), με αρκετούς χρήστες να επισημαίνουν ότι η γρήγορη αντίδραση της νύφης ήταν απόλυτα δικαιολογημένη. Ενδεικτικά, πολλοί ανέφεραν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές, ειδικά σε τόσο κρίσιμες στιγμές, δεν αφήνουν περιθώρια για συμβιβασμούς​

Ο συγκεκριμένος γάμος καταγράφεται ως ένας από τους πιο σύντομους στην ιστορία, με την απόφαση της νύφης να θεωρείται συμβολική για το πώς η έλλειψη σεβασμού μπορεί να τερματίσει μια σχέση άμεσα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ