Γιώργος Πατούλης: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν με την Νάνσυ Κοιλού


Ο Γιώργος Πατούλης αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η σύντροφός του, Νάνσυ Κοιλού, περιμένουν αγοράκι, ανατρέποντας τις προηγούμενες φήμες που έκαναν λόγο για κοριτσάκι. Στην πρόσφατη εμφάνισή του στα εγκαίνια της κλινικής της Πόπης Καλαϊτζή, συζύγου του Κωστή Χατζηδάκη, ο Πατούλης επιβεβαίωσε αυτή την είδηση, εκφράζοντας τη χαρά του για τον ερχομό του παιδιού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον γάμο του με τη Νάνσυ Κοιλού, ο οποίος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, δεν θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Οκτωβρίου όπως είχε αρχικά υποτεθεί. Ο ίδιος τόνισε ότι όταν θα είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την ακριβή ημερομηνία, θα ενημερώσουν το κοινό. Το ζευγάρι διανύει μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδο, καθώς προετοιμάζονται για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού​.

Ο Γιώργος Πατούλης, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημοσίως αυτές τις εξελίξεις, σχολιάζοντας ότι ο γάμος θα γίνει όταν το αποφασίσουν και υπό τις καλύτερες συνθήκες​.

Η χαρά τους είναι εμφανής, με τον Πατούλη να δηλώνει «Το αγοράκι έρχεται και είμαστε πολύ χαρούμενοι», εκφράζοντας τη βαθιά ικανοποίησή του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή τους​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ