Γατάκι σώζεται αεροπορικώς από τους τυφώνες των ΗΠΑ και υιοθετείται από τον πιλότο


Στις 12 Οκτωβρίου, ένας πιλότος της Southwest Airlines ερωτεύτηκε ένα μικρό γατάκι με το όνομα Avery, ενώ μετέφερε αυτό και άλλα 150 ζώα του καταφυγίου μακριά από την πορεία των τυφώνων Helene και Milton.

Σε συνεργασία με ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα και ένα ίδρυμα διάσωσης ζώων, το σχέδιο ήταν να μεταφέρουν τα ζωάκια στο Μιλγουόκι από τη Φλόρενς της Νότιας Καρολίνας, όπου θα μπορούσαν να τους βρουν μόνιμα σπίτια. Ωστόσο, ο Avery δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι να προσγειωθεί και κατάφερε να «γαντζωθεί» στον καπετάνιο Prebis πριν φτάσει στο Μιλγουόκι.

gati-pilotos2.jpg

«Ήταν αγάπη στα 9.144 μέτρα. Δεν νομίζω ότι ο κυβερνήτης Matt περίμενε να υιοθετήσει έναν «φυγά» από τον τυφώνα στο Τενεσί όταν συμφώνησε να πετάξει αυτή την εκπληκτικά ξεχωριστή πτήση, αλλά μερικά πράγματα είναι γραφτό να γίνουν», δήλωσε στο PEOPLE η διευθύνουσα σύμβουλος της Lucky Dog Animal Rescue, Mirah A. Horowitz.

«Ο Avery το γατάκι είναι σίγουρα τυχερό και ήταν σαν στο σπίτι του με τον νέο του μπαμπά στο πιλοτήριο μόλις προσγειωθήκαμε και παρκάραμε».

Τα πάνω από 150 ζώα βρίσκονταν υπό τη φροντίδα καταφυγίων ζώων στο ανατολικό Τενεσί και στη Φλόριντα πριν από τους δύο τυφώνες. Για να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους και να εξασφαλιστεί ότι οι πληγείσες οργανώσεις θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κοινοτήτων τους, τα κατοικίδια ζώα του καταφυγίου μεταφέρθηκαν στο Campus Διάσωσης Ζώων Lucky Dog Animal Rescue στη Φλωρεντία.

Μόλις έφτασαν στη Φλωρεντία, τα ζώα επιβιβάστηκαν στη συνέχεια στην πτήση έκτακτης ανάγκης, η οποία έγινε δωρεάν από τη Southwest, σε συνεργασία με την Greater Good Charities, για το Διεθνές Αεροδρόμιο Μίτσελ του Μιλγουόκι στο Ουισκόνσιν.

Σύμφωνα με τα δελτία τύπου τόσο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης όσο και της Southwest Airlines, τα ζώα μεταφέρθηκαν σε διάφορα καταφύγια σε όλη την πολιτεία και είναι έτοιμα να υιοθετηθούν.

«Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες στη Southwest Airlines για την πραγματοποίηση αυτής της πτήσης», πρόσθεσε η Horowitz.

Με πληροφορίες από Good News Network


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ