Μαρινάκης: «Όταν το παιδί σου μαχαιρώνει στα 13 του χρόνια, πρέπει να κοιταχτείς στον καθρέφτη»


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μίλησε για την έξαρση της εγκληματικότητας και της βίας μεταξύ ανηλίκων και την ακρίβεια.

«Για κάθε Έλληνα πολίτη που διαπράττει ένα έγκλημα, υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση. Νομιμότητα παντού, είναι το μήνυμα της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κόσμος πάντοτε θέλει ακόμη περισσότερα και είναι δική μας υποχρέωση να κάνουμε περισσότερα.

Πόσον καιρό ακούγαμε ότι το κράτος φοβάται να παρέμβει σε Πανεπιστήμια και γήπεδα; Να εξαρθρώσει κυκλώματα; Δυστυχώς, οι εγκληματίες θα υπάρχουν σε όλον τον κόσμο. Πλέον, η εφαρμογή του Ποινικού Κώδικα είναι εντελώς διαφορετική και η έκτιση της ποινής δεν είναι εικονική», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σήμερα (22/10) στον ΑΝΤ1 για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Για τη βία μεταξύ ανηλίκων, σημείωσε ότι «γίνονται 218 συλλήψεις την εβδομάδα για τέτοιου είδους περιστατικά. Χιλιάδες αποβολές μαθητών έχουν λάβει χώρα, λόγω της χρήσης κινητού στα σχολεία. Άλλη μία σημαντική παράμετρος είναι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Όταν το παιδί σου μαχαιρώνει στα 13 του χρόνια, πρέπει να κοιταχτείς στον καθρέφτη. Παράλληλα, το κράτος πρέπει να συνεχίσει τη λήψη μέτρων. Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του».

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ