Φρίκη: Είχε βάλει κάμερες στο ίδιο του το σπίτι και πουλούσε βίντεο σε «ροζ ιστοσελίδες»


Με το αποφυλακιστήριο στα χέρια, 45χρονος έβγαινε από το κατάστημα κράτησης Λάρισας. Δεν πρόλαβε όμως να περάσει την πόρτα και απ’ έξω τον περίμεναν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες εκ νέου και τον οδήγησαν πίσω στη φυλακή.

Ο άνδρας ήταν στη φυλακή για ενδοοικογενειακή βία. Όσο εξέτιε την ποινή του, αστυνομία και δικαιοσύνη ερευνούσαν καταγγελία που είχε υποβληθεί σε βάρος του από τη σύζυγό του.

Η γυναίκα κατήγγειλε στις αρχές πως επί 4 χρόνια ο κατηγορούμενος βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές τους επαφές, χωρίς εκείνη να έχει ιδέα. Είχε βάλει κάμερες στο σπίτι. Μάλιστα το υλικό το ανέβαζε σε «ροζ» ιστοσελίδες αποκομίζοντας κέρδος. Οι αρχές ερευνώντας μεταξύ άλλων κι ένα στικάκι που είχε στην κατοχή του , βρήκαν βίντεο με εκείνον να προχωρά σε πράξεις και πίσω του να περνάει το ανήλικο παιδί του.

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης η ανακρίτρια αποφάσισε να βγάλει ένταλμα σε βάρος του όπως και έγινε στις 15 Οκτωβρίου, δηλαδή την ημέρα που θα έβγαινε από τη φυλακή.

Ο άνδρας δεν απασχολεί την αστυνομία πρώτη φορά, αντιθέτως το ποινικό του παρελθόν είναι πλούσιο. Ξεκινά από το 2011 και φτάνει μέχρι το 2024.
Έχει κατηγορηθεί για απειλές σε βάρος γυναικών σε μπαρ, ναρκωτικά , βία κατά αστυνομικών, ενδοοικογενειακή βία αλλά και ληστεία με μαχαίρι σε πεζό στην Ομόνοια το 2020.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ