Οικογένεια ­«Άνταμς»: Γνωρίστε την αληθινή – Κυνηγά φαντάσματα και ταξιδεύει με νεκροφόρα


Έχουν πάρει ακόμη και μια νεκροφόρα, που ονομάστηκε χαϊδευτικά Morticia προς τιμήν του πληρώματος των τηλεοπτικών Άνταμς

Μία οικογένεια έχει μετατρέψει τη ζωή της στα πρότυπα της τηλεοπτικής των «Άνταμς», έχοντας γεμίσει ένα δωμάτιο με «στοιχειωμένα» αντικείμενα όπου θα κατασκηνώσουν αυτό το Halloween.

Ο Τζέι Πι Κένεντι, 34 ετών και η Κίμι Τζέφρι, 39 ετών, μετακόμισαν στο σπίτι τους στο Winsford του Cheshire, το 2022 και υποψιάστηκαν ότι ήταν στοιχειωμένο. Το ζευγάρι, μαζί με τα παιδιά τους Σνόου, ηλικίας 11 ετών, και Πιμπλ, ηλικίας οκτώ ετών, άρχισαν να στήνουν κάμερες και γρήγορα έγιναν λάτρεις του απόκοσμου και παραφυσικού.

Έχουν πάρει ακόμη και μια νεκροφόρα, που ονομάστηκε χαϊδευτικά Morticia προς τιμήν του πληρώματος Άνταμς.

Η τρομακτική οικογένεια δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από ένα καλό κυνήγι φαντασμάτων και τη συγκέντρωση μπιχλιμπιδίων με στοιχειωμένο παρελθόν, κρύβοντάς τα στο δικό τους θάλαμο φαντασμάτων στο σπίτι.

nekrofora.jpg

Ταξιδεύουν με νεκροφόρα

Λάτρεις από όλο τον κόσμο στέλνουν στους Κένεντι αντικείμενα δυνητικά «στοιχειωμένα» – αλλά αν δεν ανταποκρίνονται στην κλίμακα τρόμου, επιστρέφονται στους αποστολείς.

Για την εν λόγω οικογένεια το Halloween είναι 365 ημέρες το χρόνο, αλλά για να αυξήσουν τον παράγοντα τρόμου, σχεδιάζουν μια ολονύκτια κατασκήνωση στο απόκοσμο δωμάτιό τους φέτος.

Ο Τζέι Πι, ο οποίος διδάσκει την ημέρα, αποκάλυψε: «Μετατρέψαμε το γκαράζ μας και το κάναμε το “στοιχειωμένο δωμάτιο” μας – αλλά έχουμε τόσα πολλά πράγματα που ξεχειλίζουν.

«Τα κορίτσια δεν φοβούνται, το αγαπούν απόλυτα. Τρέχουν προς το θόρυβο, όχι μακριά».

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι έχουν ρωτήσει αν βάζουμε τα παιδιά να κάνουν κυνήγι φαντασμάτων μαζί μας, αλλά δεν το κάνουμε. Είναι ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν».

Όταν μετακόμισαν για πρώτη φορά, το ζευγάρι υποψιάστηκε διαρροή αερίου λόγω μιας μυρωδιάς θείου, αλλά χωρίς να βρεθεί διαρροή από μηχανικό και η μυρωδιά αργότερα διαλύθηκε, πρόσθεσε μόνο στο μυστήριο.

Η οικογένεια έχει πάθος για τη συλλογή τρομακτικά μοναδικών αντικειμένων, με στοιχειωμένα ευρήματα να κερδίζουν μια θέση στο «στοιχειωμένο δωμάτιο» τους. Μεταξύ της ανατριχιαστικής συλλογής τους είναι ένα στοιχειωμένο Tamagotchi, μια κούκλα που ονομάζεται Annie από έναν συνταξιούχο κυνηγό φαντασμάτων και ένα κουτί dybbuk που πιστεύεται ότι παγιδεύει ένα κακό πνεύμα.

Έχουν επίσης ένα καταραμένο φόρεμα χορού και μια «κούκλα ημερήσιας φροντίδας» που ονομάζεται Rebecca. Ο JP δήλωσε: «Το φόρεμα του χορού είναι από την Αμερική και το φορούσε ένα κορίτσι που είχε αυτοκινητικό δυστύχημα στον δρόμο για τον χορό της. Η Ρεβέκκα ήρθε με ένα βιβλίο ζωγραφικής και οι σελίδες αλλάζουν.

«Έχουμε έναν υποτιθέμενο «κλόουν δολοφόνο» που έρχεται από την Αμερική, ο οποίος ήταν παρών σε πυροβολισμούς σε μια στοά πριν από χρόνια.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ